La finalul meciului de pe Old Trafford, jucătorii celor două echipe s-au îmbrățișat și au schimbat câteva replici prietenești, lucru care l-a sos din sărite pe legendarul Roy Keane.
Prezent în studio-ul Sky Sports, fostul mare mijlocaș al lui Manchester United a răbufnit la finalul derby-ului de pe Old Trafford, spunând că "nu înțelege de ce se îmbrățișează între ei jucătorii".

Roy Keane, scos din sărite de faptul că jucătorii rivalelor din Manchester s-au îmbrățișat la finalul derby-ului

Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58
"La finalul meciului, staff-ul și jucătorii s-au îmbrățișat, au zâmbit și au schimbat replici între ei... nu înțeleg! Doar pleacă pe tunel și gata! Toată lumea vrea să fie prietenă cu toată lumea... toți vor să fie populari!
Când joci la aceste echipe, în special la United, trebuie să câștigi meciuri! Nu să fii prieten cu toată lumea", a răbufnit Roy Keane, exasperat de atitudinea jucătorilor.

Roy Keane, enervat de discursul lui Stones, de la finalul derby-ului orașului Manchester

Discursul irlandezului nu s-a oprit aici. Keane a continuat să critice lipsa ambiției și a dorinței de a marca, prezentă aseară în ambele tabere. Iar fostul mijlocaș s-a oprit asupra declarației lui John Stones, fundașul lui City:
"Trebuie să riști puțin. E datoria ta să încerci să câștigi meciul. Nu trebuie să te mulțumești doar cu un egal. L-am ascultat pe John Stones vorbind despre faptul că nu au primit gol și bla bla blah... Trebuie să intri pe teren ca să câștigi meciuri! Nu am simțit în vreun moment că Manchester City va înscrie multe goluri. Trebuie să cauți un mod prin care să poți înscrie.", a mai spus Keane.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/09/2952300.jpg
Bundesliga
Ruptură totală între Haaland și Borussia Dortmund. Norvegianul vrea să plece chiar în această iarnă
15/01/2022 LA 07:49
Premier League
Manchester City – Chelsea | Poate Tuchel să îi încurce, din nou, pe „cetățeni”?
15/01/2022 LA 04:50