Roy Keane a "explodat" la finalul derby-ului orașului Manchester, când a văzut ce au făcut jucătorii

Cosmin Cioboata

Actualizat 13/12/2020 la 12:10 GMT+2

United și City au încheiat la egalitate, scor 0-0, derby-ul orașului Manchester, în etapa a 12-a din Premier League.

Manchester United trennt sich torlos von City

Credit imagine: SID

La finalul meciului de pe Old Trafford, jucătorii celor două echipe s-au îmbrățișat și au schimbat câteva replici prietenești, lucru care l-a sos din sărite pe legendarul Roy Keane.
Prezent în studio-ul Sky Sports, fostul mare mijlocaș al lui Manchester United a răbufnit la finalul derby-ului de pe Old Trafford, spunând că "nu înțelege de ce se îmbrățișează între ei jucătorii".

Roy Keane, scos din sărite de faptul că jucătorii rivalelor din Manchester s-au îmbrățișat la finalul derby-ului

"La finalul meciului, staff-ul și jucătorii s-au îmbrățișat, au zâmbit și au schimbat replici între ei... nu înțeleg! Doar pleacă pe tunel și gata! Toată lumea vrea să fie prietenă cu toată lumea... toți vor să fie populari!
Când joci la aceste echipe, în special la United, trebuie să câștigi meciuri! Nu să fii prieten cu toată lumea", a răbufnit Roy Keane, exasperat de atitudinea jucătorilor.

Roy Keane, enervat de discursul lui Stones, de la finalul derby-ului orașului Manchester

Discursul irlandezului nu s-a oprit aici. Keane a continuat să critice lipsa ambiției și a dorinței de a marca, prezentă aseară în ambele tabere. Iar fostul mijlocaș s-a oprit asupra declarației lui John Stones, fundașul lui City:
"Trebuie să riști puțin. E datoria ta să încerci să câștigi meciul. Nu trebuie să te mulțumești doar cu un egal. L-am ascultat pe John Stones vorbind despre faptul că nu au primit gol și bla bla blah... Trebuie să intri pe teren ca să câștigi meciuri! Nu am simțit în vreun moment că Manchester City va înscrie multe goluri. Trebuie să cauți un mod prin care să poți înscrie.", a mai spus Keane.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo