Ne aflăm la finalul unei săptămâni pline în fotbalul european. După întreg scandalul cu Super Liga, care a atras și suporteri care să protesteze în fața stadionului chiar înainte de meciul cu Newcastle, ar fi probabil o subestimare să spunem că Liverpool avea neapărată nevoie de un succes astăzi.
Jurgen Klopp și jucătorii și-au exprimat clar dezaprobarea față de Super Ligă și s-au arătat indignați că au fost atât de rău primiți la Leeds, considerând, corect, că nu ei sunt responsabili.
Astfel, meciul cu Newcastle era ocazia perfectă să se ”revanșeze” pe teren iar cormoranii au ieșit extrem de hotărâți de la cabine, ajutați probabil și de o formulă extraofensivă trimisă pe Klopp, care i-a cuprins pe Salah, Firmino, Mane și Diogo Jota.
Ligue 1
Mbappe a spus de ce în 2021 a vrut să plece la Real, iar acum a refuzat! Cu ce alt club a negociat
ACUM 3 ORE

Liverpool continuă meciurile nereușite pe Anfield

Liverpool a dominat clar prima repriză și a deschis scorul prin - cine altcineva - Mohamed Salah în minutul trei. După ce centrarea lui Mane a fost respinsă la colțul lung de Dummett, mingea a ajuns la egiptean, care s-a întors spectaculos și a finalizat fără să îi ofere vreo șansă lui Dubravka.
Restul partidei s-a derulat în același ritm, cu gazdele în control și oaspeții incapabili să pună în pericol poarta adversă, cu excepția unor acțiuni individuale ale lui Saint-Maximin. Pe final însă, coțofenele s-au trezit și au marcat prin Callum Wilson în minutul 92, doar ca reușita să fie anulată de VAR pentru henț. Englezul a trecut de doi fundași adverși și de Alisson însă mingea s-a lovit de mâna sa după ce a fost respinsă de portarul brazilian.
Cu toate acestea, oaspeții nu au cedat, defensiva lui Liverpool a arătat din nou că este departe de nivelul optim iar Joe Willock a dat lovitura decisivă în minutul 96, oprind-o pe Liverpool să lege pentru prima oară în 2021 două victorii consecutive pe Anfield.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
ACUM 20 ORE
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Primele mutări importante ale acestei veri! Bale a fost refuzat de Atletico
ACUM O ZI