Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Schimbări masive în lotul lui Chelsea! Au plecat 9 jucători. Cum arată lista achizițiilor

Ion Alexandru

Publicat 04/07/2021 la 10:44 GMT+3

Chelsea își dorește să atace titlul în sezonul următor de Premier League, iar Thomas Tuchel a pregătit schimbări masive în lot pentru îndeplinirea acestui obiectiv.

Thomas Tuchel și-a stabilit țintele pentru transferuri

Credit imagine: Getty Images

Chelsea s-a despărțit deja de 9 jucători în această vară, și mai sunt anunțate alte 5 plecări în acest moment, motiv pentru care londonezii au nevoie de o serie de mutări serioase în această perioadă de transferuri. Fikayo Tomori, Victor Moses, Marco van Ginkel, Danilo Pantic, Izzy Brown, Billy Gilmour, Jamal Blackman, Willy Caballero și Luke McCormick sunt fotbaliștii care au părăsit oficial clubul până acum.
picture

Abraham a redus din diferență în derby-ul Arsenal - Chelsea

Ross Barkley, Danny Drinkwater, Tiemoue Bakayoko, Michy Batshuayi și Tammy Abraham sunt ceilalți fotbaliști de care londonezii se vor despărți și pentru care vor să obțină suficienți bani cât să-și poată rezolva lista achizițiilor, conform presei din Anglia.
Până acum, în conturile clubului au intrat bani doar de pe urma lui Fikayo Tomori - care a fost vândut la AC Milan pentru suma de aproximativ 30 de milioane de euro - și a lui Victor Moses. Spartak Moscova a plătit 5 milioane de euro pentru Moses.
Ce transferuri își dorește Thomas Tuchel
După ce a reușit să cucerească trofeul Champions League în sezonul recent încheiat, Chelsea vrea să forțeze și cucerirea Premier League. Pentru a-și îndeplini acest obiectiv, Thomas Tuchel a anunțat că are nevoie de cel puțin 4 întăriri, în 4 zone diferite. Conform football.london, Tuchel vizează aducerea unui fundaș dreapta, fundaș central, mijlocaș central și a unui atacant.
Achraf Hakimi era principala țintă a acestora pentru postul de fundaș dreapta, doar că PSG pare favorită pentru obținerea semnăturii acestuia, astfel că preferat a devenit Adama Traore de la Wolves.
Raphael Varane dorit de Tuchel la Chelsea
Se discută intens despre plecarea lui Raphael Varane de la Real Madrid, iar Chelsea este unul dintre cluburile interesate de serviciile acestuia. Problema este că fundașul central mai este dorit și de alte cluburi, printre care Machester United. Marquinhos de la PSG și Niklas Sule de la Bayern München sunt ceilalți fundași centrali de pe lista lui Tuchel.
Pentru mijlocul terenului, aceștia îl vor pe Declan Rice, doar că prețul ridicat cerut de West Ham ține discuțiile în impas, cel puțin pentru moment.
Erling Haaland, unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști, este cel mai important transfer pe care Chelsea vrea să-l bifeze. Doar că nu se știe dacă vor încerca bifarea transferului în această vară sau vor mai aștepta 12 luni ca prețul acestuia să scadă. Conform unui clauze din contract, prețul acestuia ar rămâne blocat la 75 de milioane de euro începând cu anul 2022.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo