Decăderea lui Sheffield United a fost completată în această seară. "Săbiile", conduse de Paul Heckingbottom, au retrogradat matematic în Championship, după un sezon teribil în Premier League.
Sheffield a înregistrat 4 victorii, 2 remize și 26 de înfrângeri în stagiunea curentă, după ce în sezonul precedent a încheiat pe locul 9, foarte aproape de un loc de Europa League.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 5-a din Premier League
20/09/2021 LA 06:39
CITEȘTE ȘI: Norwich revine în Premier League! "Canarii", la cea de-a 5-a promovare din istoria competiției

Sheffield United a retrogradat matematic în Championship, după înfrângerea cu Wolves

Chiar dacă n-au suferit schimbări radicale la nivelul lotului, "săbiile" nu s-au mai regăsit în acest sezon și și-au pierdut total farmecul jocului. Sheffield a ajuns la 5 eșecuri consecutive în campionat, iar șansele pentru salvarea de la retrogradare erau ca și inexistente.
Astăzi, coșmarul fanilor lui Sheffield a devenit realitate: echipa va reveni în liga a doua, de unde a scăpat în urmă cu două sezoane.
Cu 6 etape rămase până la finalul sezonului, Wolves se află pe ultimul loc, cu 14 puncte. Burnley, prima echipă aflată deasupra liniei retrogradării, are cu 19 puncte mai mult decât formația lui Heckingbottom.
Willian Jose a fost omul care a trimis-o practic pe Sheffield în Championship. Atacantul brazilian a marcat unicul gol al meciului de pe Molineux în minutul 60, după un assist oferit de Adama Traore. De notat că este primul gol înscris de Jose pentru "lupi".
Rezumatul meciului Wolves - Sheffield United 1-0 (golul lui Willian Jose, la minutul 1:30):

Premier League. Rezumatul meciului Wolves - Sheffield 1-0. "Săbiile", retrogradate în Championship

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 3-a din Premier League
30/08/2021 LA 09:41
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 3-a din Premier League
30/08/2021 LA 09:19