Articol scris de Andrei Bobeică
Fotbalistul lui Liverpool, Mohamed Salah a fost convocat la naționala Egiptului pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, care vor avea loc în această vară. Competiția trebuia să se desfășoare în 2020, dar a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus, așa cum s-a întâmplat și cu Campionatul European.
Shawky Gharib, antrenorul naționalei U23 a Egiptului, a confirmat că Salah este înscris pe lista celor care vor merge în Japonia. Fiecare echipă are dreptul, conform regulamentului, să folosească 3 jucători care depășesc criterul vârstei. Alături de Salah, vor mai fi Mohamed El-Shennawi, fotbalistul lui Ah Ahly și un portar care va fi anunțat ulterior.
Premier League
Mohamed Salah și-a dat acordul pentru a ajunge la Barcelona din vara viitoare!
05/06/2022 LA 10:28

Probleme pentru Klopp la începutul sezonului viitor

Convocarea lui Mohamed Salah la Jocurile Olimpice de la Tokyo, care vor avea loc între 23 iulie și 8 august, înseamnă că egipteanul va pierde atât perioada de pregătire cu Liverpool, cât și startul viitorului sezon din Premier League.
Conform Daily Mail, Jurgen Klopp a aflat toată această situție din presă și nu a fost deloc încântat de faptul că egiptenii nu au discutat înainte și cu Liverpool despre convocarea lui Salah.

Liverpool nu mai vrea aceleași probleme și sezonul următor

Liverpool se confruntă în acest sezon cu o mulțime de accidentări, iar sezonul în Premier League este deja compromis. "The Reds" se află pe locul 6, la 19 puncte de rivala Manchester City.
Jurgen Klopp nu vrea să mai pățească și sezonul viitor aceste lucruri, iar o participare a lui Salah la Jocurile Olimpice ar însemna ca fotbalistul va pierde primele meciuri, dar va avea nevoie și de o perioadă de acomodare și refacere după revenirea din Japonia.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Ce jucători a pierdut Manchester United în ianuarie?
07/05/2022 LA 11:58
Premier League
Chelsea va avea un nou proprietar. Americanul Todd Boehly va plăti o sumă astronomică!
07/05/2022 LA 05:39