Solskjaer trăiește o perioadă excelentă la Manchester United. Locul 2 în Premier League, primăvara europeană și victoria cu 2-0 de pe Eyihad în fața marii rivale din oarș Manchester City îi vor aduce și un nou contract.
Sosit ca interimar în 2018, Solskjaer a construit cu migală și calm o nouă echipă. Manchester United are o serie de 22 de meciuri fără înfrângere în deplasare, în Premier League și a demonstrat în acest sezon că poate fi o candidată serioasă la Top 3.

Premier League. Manchester City - Manchester United 0-2. Rezumatul derby-ului de pe Etihad

Premier League
Ralf Rangnick nu respinge posibilitatea de a rămâne antrenor la United și din sezonul următor
06/03/2022 LA 09:39
În decembrie 2018, Solskjaer l-a înlocuit pe Mourinho și succese au venit treptat. Norvegianul poartă chiar în acest zile discuții în privința prelungirii înțelegii scadente în 2022. Conform surselor Daily Mirror, Manchester United propune un contract până în 2026, cu un salariu anula de 10 milioane de euro. Asta înseamnă o creștere de peste 25% a contractului în derulare.

Manchester United se reclădește

Manchester United a făcut deja două anunțuri importnat la nivelul staffului în debutul lunii martie. John Murtough este noul director sportiv al lui Manchester United, în timp ce fostulo mijlocaș Darren Flecher a semnat un contract pe 3 ani pentru funcția de director tehnic.
"Este evident progresul echipei în ultimul an. Ole știe să gestioneze grupul și suntem optimiști pentru viitorul apropiat" spune Ed Woodward, director executiv al lui Manchester United.

Manchester United - Southampton 9-0. Rezumatul unui meci de poveste

Sub conducerea lui Solskjaer, Manchester United nu a cucerit niciun trofeu, dar în acest sezon continup lupta în Cupa Angliei și în Europa League.
Astăzi, de la 21.15, Manchester United are un meci foarte important în Premier. Echipa lui Solskjaer o înfruntă pe West Ham, formație care a jucat excelent în 2021. Partida va fi transmisă de Eurosport 1.
https://i.eurosport.com/2021/03/10/3009329.jpg
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Ronaldo, așteptat să-l convingă pe antrenorul dorit în locul lui Solskjaer să semneze cu United
14/11/2021 LA 15:40
Premier League
Decizia luată de Ole Gunnar Solskjaer care-i poate aduce demiterea: "E ridicol ce face la United!"
14/11/2021 LA 13:48