Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Solskjaer i-a convins pe șefii lui Manchester United! Norvegianul va primi o mărire de salariu

Ion Alexandru

Publicat 14/03/2021 la 10:25 GMT+2

Solskjaer are contract cu Manchester United până în 2022, dar șefii lui Manchester United nu vor să piardă timpul. Managerul norvegian a demonstrat că poate readuce pe Manchester United în fruntea fotbalului englez și va primi un nou contract, cu o mărire substanțială.

Ole Gunnar Solskjaer

Credit imagine: Getty Images

Solskjaer trăiește o perioadă excelentă la Manchester United. Locul 2 în Premier League, primăvara europeană și victoria cu 2-0 de pe Eyihad în fața marii rivale din oarș Manchester City îi vor aduce și un nou contract.
Sosit ca interimar în 2018, Solskjaer a construit cu migală și calm o nouă echipă. Manchester United are o serie de 22 de meciuri fără înfrângere în deplasare, în Premier League și a demonstrat în acest sezon că poate fi o candidată serioasă la Top 3.
picture

Premier League. Manchester City - Manchester United 0-2. Rezumatul derby-ului de pe Etihad

În decembrie 2018, Solskjaer l-a înlocuit pe Mourinho și succese au venit treptat. Norvegianul poartă chiar în acest zile discuții în privința prelungirii înțelegii scadente în 2022. Conform surselor Daily Mirror, Manchester United propune un contract până în 2026, cu un salariu anula de 10 milioane de euro. Asta înseamnă o creștere de peste 25% a contractului în derulare.

Manchester United se reclădește

Manchester United a făcut deja două anunțuri importnat la nivelul staffului în debutul lunii martie. John Murtough este noul director sportiv al lui Manchester United, în timp ce fostulo mijlocaș Darren Flecher a semnat un contract pe 3 ani pentru funcția de director tehnic.
"Este evident progresul echipei în ultimul an. Ole știe să gestioneze grupul și suntem optimiști pentru viitorul apropiat" spune Ed Woodward, director executiv al lui Manchester United.
picture

Manchester United - Southampton 9-0. Rezumatul unui meci de poveste

Sub conducerea lui Solskjaer, Manchester United nu a cucerit niciun trofeu, dar în acest sezon continup lupta în Cupa Angliei și în Europa League.
Astăzi, de la 21.15, Manchester United are un meci foarte important în Premier. Echipa lui Solskjaer o înfruntă pe West Ham, formație care a jucat excelent în 2021. Partida va fi transmisă de Eurosport 1.
Program Premier League
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo