Ole Gunnar Solskjaer a caracterizat victoria obținută în prelungiri cu Wolves ca "un mare pas înainte", iar Manchester United s-a apropiat de campioana Liverpool în fruntea clasamentului din Premier League.
Echipa de Old Trafford este neînvinsă în campionat din 1 noiembrie și traversează o perioadă fastă.
"Am discutat cu jucătorii la începutul sezonului. Aveam o problemă și mă bucur că acum s-a rezolvat. Nu mai câștigam meciuri în prelungiri și asta este o tradiție a clubului. Trebuie să avem mentalitatea pentru a face asta" a spus încântat Solskjaer la câteva minute după golul care a adus victoria cu Wolves.
Premier League
Începe noua eră "Newcastle": primul jucător contactat de miliardarii din Premier League
09/10/2021 LA 09:26

Solskjaer nu vorbește încă de titlu

Solskjaer și-a ales cu mare grijă cuvintele după succesul muncit cu Wolves. Echipa nu a jucat extraordinar, mai ales în prima repriză, dar a reușit să se impună grație inspirației venită pe axa Bruno Fernandes - Rashford. Ca de obicei, în 2020.
"Nu am fost atât de buni pe cât putem fi, dar am câștigat împotriva undei echipe excelente. Este pria mea victorie ca manager împotriva lor și mă bucur că a venit așa și acum. Sunt într-o pozișie bună, dar nu trebuie să ne păcălim, contează următorul meci. Putem bate pe oricine, asta e clar acum" a spus Solskjaer, care se ferește să vorbească, cel puțin deocamdată, de titlu. Un trofeu devenit iluzoriu după plecarea lui Sir Alex Ferguson, în 2013.
https://i.eurosport.com/2020/12/28/2962307.jpg
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
"Va pune o presiune imensă pe el!" Ce l-a enervat de fapt pe Ronaldo după remiza cu Everton
04/10/2021 LA 17:33
Premier League
"Cristiano Ronaldo trebuie menajat!" Anunțul lui Solskjaer înaintea duelului cu Everton
01/10/2021 LA 18:41