Solskjaer: Victoria cu Wolves este un mare pas înainte!

Ion Alexandru

Publicat 30/12/2020 la 11:07 GMT+2

Ole Gunnar Solskjaer este foarte fericit, după ce Manchester United a urcat pe locul 2 în Premier League. Marcus Rashford a fost din nou erou pe Old Trafford, cu golul marcat în prelungiri. Manchester United este la doar 2 puncte de liderul Liverpool.

Ole Gunnar Solskjaer

Credit imagine: Getty Images

Ole Gunnar Solskjaer a caracterizat victoria obținută în prelungiri cu Wolves ca "un mare pas înainte", iar Manchester United s-a apropiat de campioana Liverpool în fruntea clasamentului din Premier League.
Echipa de Old Trafford este neînvinsă în campionat din 1 noiembrie și traversează o perioadă fastă.
"Am discutat cu jucătorii la începutul sezonului. Aveam o problemă și mă bucur că acum s-a rezolvat. Nu mai câștigam meciuri în prelungiri și asta este o tradiție a clubului. Trebuie să avem mentalitatea pentru a face asta" a spus încântat Solskjaer la câteva minute după golul care a adus victoria cu Wolves.

Solskjaer nu vorbește încă de titlu

Solskjaer și-a ales cu mare grijă cuvintele după succesul muncit cu Wolves. Echipa nu a jucat extraordinar, mai ales în prima repriză, dar a reușit să se impună grație inspirației venită pe axa Bruno Fernandes - Rashford. Ca de obicei, în 2020.
"Nu am fost atât de buni pe cât putem fi, dar am câștigat împotriva undei echipe excelente. Este pria mea victorie ca manager împotriva lor și mă bucur că a venit așa și acum. Sunt într-o pozișie bună, dar nu trebuie să ne păcălim, contează următorul meci. Putem bate pe oricine, asta e clar acum" a spus Solskjaer, care se ferește să vorbească, cel puțin deocamdată, de titlu. Un trofeu devenit iluzoriu după plecarea lui Sir Alex Ferguson, în 2013.
Program Premier League
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo