Ole Gunnar Solskjaer a caracterizat victoria obținută în prelungiri cu Wolves ca "un mare pas înainte", iar Manchester United s-a apropiat de campioana Liverpool în fruntea clasamentului din Premier League.

Echipa de Old Trafford este neînvinsă în campionat din 1 noiembrie și traversează o perioadă fastă.

Premier League
Liverpool - Manchester United | Lupta pentru prima poziție din Premier League
16/01/2021 LA 05:41

"Am discutat cu jucătorii la începutul sezonului. Aveam o problemă și mă bucur că acum s-a rezolvat. Nu mai câștigam meciuri în prelungiri și asta este o tradiție a clubului. Trebuie să avem mentalitatea pentru a face asta" a spus încântat Solskjaer la câteva minute după golul care a adus victoria cu Wolves.

Solskjaer nu vorbește încă de titlu

Solskjaer și-a ales cu mare grijă cuvintele după succesul muncit cu Wolves. Echipa nu a jucat extraordinar, mai ales în prima repriză, dar a reușit să se impună grație inspirației venită pe axa Bruno Fernandes - Rashford. Ca de obicei, în 2020.

"Nu am fost atât de buni pe cât putem fi, dar am câștigat împotriva undei echipe excelente. Este pria mea victorie ca manager împotriva lor și mă bucur că a venit așa și acum. Sunt într-o pozișie bună, dar nu trebuie să ne păcălim, contează următorul meci. Putem bate pe oricine, asta e clar acum" a spus Solskjaer, care se ferește să vorbească, cel puțin deocamdată, de titlu. Un trofeu devenit iluzoriu după plecarea lui Sir Alex Ferguson, în 2013.

https://i.eurosport.com/2020/12/28/2962307.jpg

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 15-a din Premier League
28/12/2020 LA 07:48
Premier League
Mo Salah, desemnat de fani jucătorul anului în Premier League. Cum arată topul
21/12/2020 LA 12:14