Spurs e în fața celui mai important meci din sezon, rivalitatea cu Arsenal fiind de notorietate. Chiar dacă a reușit 3 victorii la rând în campionat și e ca și calificată în sferturile Europa League, Mourinho a fost aspru criticat. Jocul lui Tottenham a arătat urât în multe momente ale acestui sezon, iar tehnicianul a fost arătat cu degetul pentru stilul defensiv al echipei sale.
Totuși, cifrele arată că Tottenham a marcat 105 goluri în 44 de partide în toate competițiile în această stagiune, ceea ce nu este deloc puțin, chiar dacă o mare parte au fost reușite împotriva unor formații modeste în Europa League sau în primele tururi ale cupelor interne.
Senzația generală e că Spurs e cu o treaptă de viteze mai jos decât pe vremea lui Pochettino, însă Son Heung-min crede că e nedrept ca Mourinho să fie criticat, având în vedere că echipa nu a ratat încă vreun obiectiv major. Palmaresul "Specialului" vorbește de la sine și, indiferent de stil, jucătorii lui Tottenham îl sprijină 100%.
Serie A
Inter a pierdut acasă cu Roma, după un meci superb! Mourinho, gură de oxigen! Inzaghi, sub presiune
01/10/2022 LA 18:19
"Cred că e antrenorul care a câștigat cele mai multe trofee în carieră. Fiecare club trece prin situații grele, dar el a arătat că nu renunță niciodată. A demonstrat că e unul dintre cei mai buni tehnicieni din lume. Cred că e nedrept să fie criticat", a spus Son.
Derbyul nordului Londrei are loc duminică, în direct la Eurosport 1 și pe Eurosport Player, de la 18:30. Spurs e pe locul 7, la 5 puncte de Chelsea (locul 4), astfel că orice alt rezultat în afară de victorie va periclita serios șansele de a termina pe un loc de Champions League (chiar dacă Tottenham are un meci în minus față de trupa lui Tuchel). De partea cealaltă, Arsenal nu mai are vreo șansă să obțină ceva de la acest sezon, în Premier League. Marele obiectiv al "tunarilor" e Europa League, acolo unde sunt ca și calificați în sferturi, după 3-1 pe terenul lui Olympiacos.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/03/10/3009329.jpg
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
25/09/2022 LA 08:44
Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24