Spurs e în fața celui mai important meci din sezon, rivalitatea cu Arsenal fiind de notorietate. Chiar dacă a reușit 3 victorii la rând în campionat și e ca și calificată în sferturile Europa League, Mourinho a fost aspru criticat. Jocul lui Tottenham a arătat urât în multe momente ale acestui sezon, iar tehnicianul a fost arătat cu degetul pentru stilul defensiv al echipei sale.
Totuși, cifrele arată că Tottenham a marcat 105 goluri în 44 de partide în toate competițiile în această stagiune, ceea ce nu este deloc puțin, chiar dacă o mare parte au fost reușite împotriva unor formații modeste în Europa League sau în primele tururi ale cupelor interne.
Senzația generală e că Spurs e cu o treaptă de viteze mai jos decât pe vremea lui Pochettino, însă Son Heung-min crede că e nedrept ca Mourinho să fie criticat, având în vedere că echipa nu a ratat încă vreun obiectiv major. Palmaresul "Specialului" vorbește de la sine și, indiferent de stil, jucătorii lui Tottenham îl sprijină 100%.
Bundesliga
Un super club din Europa, pe urmele lui Ianis Hagi după golul marcat în poarta Germaniei
11/10/2021 LA 11:57
"Cred că e antrenorul care a câștigat cele mai multe trofee în carieră. Fiecare club trece prin situații grele, dar el a arătat că nu renunță niciodată. A demonstrat că e unul dintre cei mai buni tehnicieni din lume. Cred că e nedrept să fie criticat", a spus Son.
Derbyul nordului Londrei are loc duminică, în direct la Eurosport 1 și pe Eurosport Player, de la 18:30. Spurs e pe locul 7, la 5 puncte de Chelsea (locul 4), astfel că orice alt rezultat în afară de victorie va periclita serios șansele de a termina pe un loc de Champions League (chiar dacă Tottenham are un meci în minus față de trupa lui Tuchel). De partea cealaltă, Arsenal nu mai are vreo șansă să obțină ceva de la acest sezon, în Premier League. Marele obiectiv al "tunarilor" e Europa League, acolo unde sunt ca și calificați în sferturi, după 3-1 pe terenul lui Olympiacos.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/03/10/3009329.jpg
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Rădoi pune "tunurile" pe Armenia: "Vom ataca cu toate resursele". De cine se teme cel mai rău
10/10/2021 LA 16:41
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
LIVE BLOG: România - Armenia, de la ora 21:45 | Partidă de totul sau nimic pentru 'tricolori'
10/10/2021 LA 14:41