În primul episod al acestui joc, vă invităm să votați pe pagina noastră de facebook, cel mai bun portar care a câștigat Premier League. Mai jos aveți cele 4 variante alese de noi pentru acest post și vă puteți vota favoritul aici:

Edwin Van Der Sar

Premier League
Manchester United i-a găsit înlocuitor lui De Gea la Mondial! Portarul dorit în Premier League
ACUM 15 ORE

2010-11 Premier League, Edwin van der Sar, Manchester United

Credit imagine: PA Photos

Fostul mare portar al celor de la Manchester United, a avut o carieră extraordinară, după mulți specialiști considerat cel mai bun din toate timpurile. Portarul născut la Voorhout, în Țările de Jos, și-a început cariera la Ajax, unde a evoluat în 266 de meciuri. La Ajax a reușit să marcheze și un gol, ceea ce este incredibil pentru un portar. De aici a plecat la Juventus, apoi la Fulham, și din 2005 până în 2011 a apărat buturile lui Manchester United. Acesta a reușit să obțină o mulțime de trofee în cariera sa, atât individual cât și la nivel de club. Printre altele a câștigat un trofeu UCL cu Ajax și unul cu Manchester United. Are 4 titluri în Premier League, toate la Manchester United, și în 3 sezoane a fost numit cel mai bun portar din Premier League, făcând parte din cea mai bună echipă din sezoanele respective.

David Seaman

https://i.eurosport.com/2015/09/23/1696940.jpg
Unul dintre cei mai mari portari din istoria Angliei, dacă nu, chiar cel mai bun, și-a început cariera la Leeds United. Mai apoi a mai trecut pe la Peterborough, Birmingham, QPR, și în 1990 a ajuns la Arsenal, unde a avut parte de 13 ani extraordinari. De la Arsenal a prins și echipa națională, și a reușit să câștige și multe trofee alături de tunari. A reușit să câștige Premier League în 2 sezoane(97/98 și 01/02), de 4 ori FA Cup, o cupă a Ligii, 3 supercupe ale Angliei și o Cupă a Campionilor Europeni(actuala Uefa Champions League) în 1994. El este de departe cel mai bun portar din istoria lui Arsenal, și unul dintre cei mai buni portari care au apărat vreodată buturile Naționalei Angliei.

Peter Schmeichel

https://i.eurosport.com/2012/04/24/834150.jpg
Schmeichel a avut o carieră extraordinară, fiind unul dintre portarii golgheteri din istorie. Acesta a reușit să înscrie 10 goluri în 777 partide. Și-a început cariera în Danemarca, unde a evoluat pentru Gladsaxe-Hero, Hvidovre sau Brondby, iar apoi a prins transferul carierei la Manchester United. Dupa 9 ani istorici în tricoul diavolilor roșii, a plecat la Sporting Lisabona. Apoi a mai evoluat un sezon la Aston Villa, un sezon la Manchester City, de unde s-a retras în 2003. Printre altele a reușit să câștige 5 titluri în Premier League alături de Manchester United, 4 titluri cu Brondby în Danemarca, un titlu în Portugalia cu Sporting, o cupă a Campionilor Europeni alături de Manchester United și, cel mai important trofeu din cariera sa, miracolul din 1992 când a reușit să câștige Campionatul European cu Danemarca, deși inițial nu erau calificați. Cel mai bun portar din istoria Danemarcei, și categoric unul dintre cei mai buni portari din istoria Premier League.

Petr Cech

https://i.eurosport.com/2014/11/21/1356294.jpg
Cehul a avut parte de o carieră incredibilă, mai ales în anii petrecuți la Chelsea. Și-a început cariera în țara natală la Chmel Bisany, apoi a plecat la Sparta Praga de unde l-a descoperit Rennes în 2002. În 2004 a fost descoperit de Chelsea, unde avea să ajungă cel mai bun portar din istoria clublui. După anii minunați petrecuți pe Stamford Bridge, acesta a plecat la Arsenal, de unde s-a retras în 2019. Alături de Chelsea a câștigat 4 titluri în Premier League, de 4 ori FA Cup, de 3 ori Cupa Ligii Angliei, 2 supercupe, un campionat mondial al cluburilor, un trofeu Europa League în 2013 și cel mai important trofeu al carierei, Uefa Champions League câștigat de Chelsea în 2012 la Munchen, pe Allianz Arena, chiar împotriva lui Bayern Munchen. Cech e de departe cel mai bun portar al naționalei Cehiei, și categoric cel mai bun portar din istoria lui Chelsea.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
"Fără supărare, dar United și Real Madrid nu se compară!" Sfatul lui Van Dijk pentru Gakpo
ACUM O ZI
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo, în război cu fanii Portugaliei! 70% dintre suporteri au votat împotriva starului lusitan
IERI LA 14:38