Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

SONDAJ EUROSPORT | Care a fost cel mai reușit transfer făcut de echipele din Premier League în 2020?

Ion Alexandru

Publicat 16/11/2020 la 17:16 GMT+2

Cel mai bogat campionat de fotbal din lume, Premier League a a viut și cea mai spectaculoasă peripoadă de transferuri. Dacă alte campionate sunt în plină criză finaciară, cluburile din Premier League au investit din nou peste 1 miliard de euro în aducerea de jucători.

Gareth Bale nu regretă că a părăsit Real Madrid pentru a se întoarce la Tottenham

Credit imagine: Getty Images

Chelsea a fost echipa care a investit cel mai mult în 2020, peste 250 de milioane, iar Frank Lampard este sub presiune pentru a livra rezultate pe măsura investițiilor. Kai Havertz a fost recordul mondial al transferurilor din ultima perioadă de mercato. Neamțul de 21 de ani a lăsat Bayer Leverkusen pentru Chelsea, iar suma de transfer a fost de 80 de milioane de euro, plus evetuale bonusuri. Havertz este încă în acomodare cu ritmul din Premier League, ceea ce nu se poate spune despre Timo Werner. Atacantul naționalei Germaniei a fost adus de Chelsea de la Leipzig și a început să terorizeze defensivele din Anglia. Thiago Silva, portarul Mendy, Ziyech sau Chilwell sunt alți jucători importanți debarcați pe Stamford Bridge pentru construirea unei noi echipe câștigătoare. Să nu uităm că Abramovich este singurul miliardar din Est intrat cu vise mari în fotbalul mare care a reușit să câștige Champions League. Șeicii de la Manchester și Paris, dar și chinezii de la Milano sau Madrid încă tânjesc după marele trofeu.
picture

Timo Werner, gol superb în Chelsea vs Southampton! Cum l-a păcălit starul german pe portar

Acest sezon din Premier League a avut o particularitate importantă. Managerii nemulțumiți de debutul de sezon au avut posibilitatea primenirii lotului. Liverpool l-a adus pe Diogo Jota, Tottenham l-a împrumutat pe Gareth Bale, Everton și-a arătat forța cu James Rodriguez în teren, în timp ce Manchester City și-a adus fundaș central de la Benfica, Ruben Dias Care e totuși cel mai inspirat transfer al lui 2020?
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo