De MARIAN URSESCU
Chelsea continuă seria evoluțiilor neconvingătoare din Premier League începută în luna decembrie a anului trecut. Marți, echipa antrenată de Tomas Tuchel a terminat doar la egalitate, 1-1, în deplasarea de la Brighton. Campioana Europei a câștigat un singur meci din ultimele șapte dispute în campionat și a căzut pe locul 3. E la 12 puncte de liderul Manchester City care are și un meci mai puțin disputat. Chelsea este "obosită mental și fizic", se scuză Tuchel. "Am putut simți și la mine. emoțiile au pus stăpânire pe echipă, poate e și frustrare, dezamăgire. Nu ne așteptam să avem un meci așa de greu", a declarat Tuchel după egalul de la Brighton.
El a hotărât să dea jucătorilor două zile libere, tocmai pentru a se deconecta și a veni cu forțe proapete pentru disputa de duminică.
Premier League
Ce jucători a pierdut Manchester United în ianuarie?
07/05/2022 LA 11:58
CUM A AJUNS CHELSEA, DIN CANDIDATĂ SERIOASĂ LA TITLU ÎN PREMIER LEAGUE, O ECHIPĂ DE NERECUNOSCUT
"Aceste zile nu rezolvă totul. Trebuia însă să le avem. După partida cu Tottenham voi avea șansa să acord majorității jucătorilor alte două zile libere pentru că băieții au pur și simplu nevoie", a subliniat germanul.

Tottenham, bătută de două ori în Carabao Cup

Vrea însă o altă abordare pentru derby. "Trebuie să avem o altă atitudine, o altă mentalitate. Să fim în formă maximă pentru că avem un meci mare", spune Tuchel.
Nu-i va putea folosi pe Trevoh Chalobah, Reece James și Andreas Christensen. Va fi a treia înfruntare cu Spurs în această lună. Chelsea a învins echipa lui Antonio Conte în semifinala Carabao Cup de două ori: 1-0 și 2-0.
THOMAS FRANK, EXTREM DE NEMULȚUMIT DUPĂ ÎNFRÂNGEREA CU MANCHESTER UNITED: "I-AM DISTRUS ÎN PRIMA REPRIZĂ"
Dar punctele de duminică, de pe Stamford Bridge sunt extrem de importante pentru ambele echipe.
Chelsea-Tottenham se joacă duminică, de la ora 18:30, în direct pe Eurosport.
Premier League
Chelsea va avea un nou proprietar. Americanul Todd Boehly va plăti o sumă astronomică!
07/05/2022 LA 05:39
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 35-a din Premier League
03/05/2022 LA 08:30