Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

”Tottenham a revenit la obiceiurile vechi!” Reacția lui Roy Keane după înfrângerea lui Spurs

Vlad Dumitrescu

Actualizat 20/12/2020 la 18:52 GMT+2

Roy Keane susține că Tottenham s-a întors la obiceiurile vechi după ce Serge Aurier a comis un penalty inutil într-un nou meci dezamăgitor pentru Spurs.

Tottenham

Credit imagine: Eurosport

Fofana era la marginea careului și părea să se îndepărteze de poarta lui Lloris dar lui Aurier i s-a părut o idee bună să aibă o intrare demnă de un meci de rugby prin care să creeze un penalty inutil pentru echipa adversă, care a fost transformat fără probleme de Jamie Vardy.
În cele din urmă, Tottenham a pierdut și meciul cu Leicester, după ce la mijlocul săptămânii s-a văzut învinsă de Liverpool, pentru a încheia astfel o săptămână cu adevărat de coșmar pentru Mourinho.
Tottenham, care părea să fie principala contracandidată la titlu pentru Liverpool în acest sezon, a primit goluri târzii cu Liverpool și Crystal Palace iar în meciul cu Leicester o greșeală individuală a înclinat decisiv balanța, ceea ce sugerează, conform lui Keane, că Spurs se reîntoarce la obiceiurile vechi - o echipă incapabilă să capitalizeze atunci când este aproape de o performanță mare.

Roy Keane, critici dure pentru Tottenham

”Leicester merită să conducă, au fost echipa mai bună. Spurs nu a arătat prea bine, dar știu că ei depind de contraatacuri”, a declarat Keane la Sky Sports la pauza meciului.
”Este ca Tottenhamul din trecut. Mourinho merită lăudat pentru progresul de până acum, dar să primești gol târziu la Liverpool, la Crystal Palace iar apoi ce s-a întâmplat acum. S-au întors la a fi vechiul Spurs”, a adăugat Keane.
Keane a vorbit și despre penalty-ul făcut de Aurier: ”Există un singur cuvânt care poate descrie - nebunie. O nebunie. Trebuie să am grijă cu ce spun despre acest fundaș, am mai trecut prin asta cu el. O nebunie totală. Nu era niciun pericol, nu era aproape de poartă, el e un fundaș cu experiență. O nebunie”.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo