Fofana era la marginea careului și părea să se îndepărteze de poarta lui Lloris dar lui Aurier i s-a părut o idee bună să aibă o intrare demnă de un meci de rugby prin care să creeze un penalty inutil pentru echipa adversă, care a fost transformat fără probleme de Jamie Vardy.
În cele din urmă, Tottenham a pierdut și meciul cu Leicester, după ce la mijlocul săptămânii s-a văzut învinsă de Liverpool, pentru a încheia astfel o săptămână cu adevărat de coșmar pentru Mourinho.
Tottenham, care părea să fie principala contracandidată la titlu pentru Liverpool în acest sezon, a primit goluri târzii cu Liverpool și Crystal Palace iar în meciul cu Leicester o greșeală individuală a înclinat decisiv balanța, ceea ce sugerează, conform lui Keane, că Spurs se reîntoarce la obiceiurile vechi - o echipă incapabilă să capitalizeze atunci când este aproape de o performanță mare.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
IERI LA 09:36

Roy Keane, critici dure pentru Tottenham

”Leicester merită să conducă, au fost echipa mai bună. Spurs nu a arătat prea bine, dar știu că ei depind de contraatacuri”, a declarat Keane la Sky Sports la pauza meciului.
”Este ca Tottenhamul din trecut. Mourinho merită lăudat pentru progresul de până acum, dar să primești gol târziu la Liverpool, la Crystal Palace iar apoi ce s-a întâmplat acum. S-au întors la a fi vechiul Spurs”, a adăugat Keane.
Keane a vorbit și despre penalty-ul făcut de Aurier: ”Există un singur cuvânt care poate descrie - nebunie. O nebunie. Trebuie să am grijă cu ce spun despre acest fundaș, am mai trecut prin asta cu el. O nebunie totală. Nu era niciun pericol, nu era aproape de poartă, el e un fundaș cu experiență. O nebunie”.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Eriksen s-ar putea întoarce în Anglia! Englezii scriu că mai multe cluburi din Premier League îl vor
16/01/2022 LA 06:42
Premier League
Arsenal a cerut amânarea partidei cu Tottenham! Ce probleme de lot are Arteta
14/01/2022 LA 20:16