Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tottenham - Leeds 3-0. Seria neagră a lui Spurs s-a încheiat, cu o victorie convingătoare

Cristian Mihală

Publicat 02/01/2021 la 16:19 GMT+2

Tottenham a obţinut o victorie categorică în etapa a 17-a din Premier League. Londonezii s-au impus cu 3-0 în disputa cu Leeds, pe teren propriu.

Harry Kane of Tottenham Hotspur scores their team's first goal from the penalty spot past Illan Meslier of Leeds United during the Premier League match between Tottenham Hotspur and Leeds United at Tottenham Hotspur Stadium on January 02, 2021 in London,

Credit imagine: Getty Images

Seria neagră a lui Spurs s-a încheiat în această după-amiază. La jumătatea lui decembrie, mulţi vorbeau despre formaţia lui Mourinho ca despre o candidată la titlu. Au urmat două înfrângeri (Liverpool şi Leicester), "flancate" de două egaluri, în partide pe care Kane&Co le-au avut în mână (cu Palace şi Wolves).
Azi, la Londra au venit Leeds şi Bielsa, însă, în ciuda faptului că nou-promovata are un joc impresionant, mai ales din punct de vedere al posesiei, e încă o formaţie necoaptă.
Graţie experienţei superioare, Spurs şi-a făcut meciul uşor, Kane deschizând repede scorul, la o fază în care Bergwijn a fost faultat la limita careului. VAR a confirmat că infracţiunea a fost în suprafaţa de pedeapsă, iar Tottenham a trecut în avantaj.

Son - Kane, parteneriat de excepţie la Tottenham

La finalul primei reprize şi Son şi-a trecut numele pe tabela de marcaj. Sud-coreeanul şi Kane au combinat la 13 goluri marcate în acest sezon de Premier League. Niciun alt parteneriat nu a fost atât de fructuos, în acest punct al sezonului, în istoria campionatului englez.
Kane şi Son au ajuns la un total de 32 de goluri în care unul să îl fi assistat pe celălalt. Cel mai bun parteneriat din istoria Premier League e format din duo-ul Drogba-Lampard, dar cei doi jucători ai lui Mourinho au şansa să depăşească acel record încă din acest sezon.
Cu reuşita de azi, Son a ajuns la al 100-lea gol în tricoul lui Spurs.
Fabrica de goluri Kane - Son - reuşita din meciul cu Leeds.
picture

Magia parteneriatului Kane-Son! Încă un gol de pus în ramă, al 100-lea pentru sud-coreean la Spurs

După pauză, Leeds a fost mai incisivă, mai ales pe final, dar scorul ajunsese deja la scorul de 3-0 în favoarea gazdelor. Alderweireld a marcat la o gafă a lui Meslier, după un corner executat de Son.
Spurs a urcat pe locul 3 provizoriu, la 4 puncte de Liverpool şi Manchester United, ocupantele primelor două poziţii. Leeds este pe 11, cu 23 de puncte după 17 partide.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo