Articol scris de Valentin Nicola
Echipa lui Jose Mourinho a căzut pe locul 5 în clasament după înfrângerea cu 0-2 de pe teren propriu în fața lui Leicester. Spurs a dominat la capitolul posesie (56.4%), însă a eșuat în a-și crea mari șanse de gol. Steril împotriva unei echipe care se apără în adâncime, calculat și răbdător, stilul de joc al londonezilor pare să întâlnească din ce în ce mai multe obstacole pe acest final de an.
De cealaltă parte, Leicester sub comanda lui Brendan Rodgers, a fost răbdătoare în defensivă și a exploatat prin inteligentul Vardy orice eroare a adversarului. Ambele goluri au fost marcate după greșeli ale echipei adverse, fie că a fost vorba de imprudență sau plasament defectuos.
Premier League
Salah a explicat cum i-a schimbat viața decizia lui Mourinho de a nu-l mai folosi la Chelsea
12/01/2022 LA 13:18

Mourinho, stană de piatră. Plecase spre vestiare, dar VAR-ul a acordat penalty împotriva lui Spurs

Penalty-ul transformat de Vardy, acordat după o intrare imprudentă și inutilă a lui Aurier

La faza penalty-ului transformat de Jamie Vardy în minutul 49’, Serge Aurier a comis o eroare imensă, procedând imprudent la intrarea asupra lui Fofana chiar în marginea careului.
Fundașul lateral al celor de la Spurs nu a ținut cont de restul coechipierilor săi plasați bine în defensivă oferind siguranță și a comis un fault inutil care și-a trimis echipa în dezavantaj la cabine.
https://i.eurosport.com/2020/12/21/2959354.png

La autogolul lui Alderweireld o parte din vină îi aparține și lui Sissoko

La faza autogolului fundașului central belgian o parte din vină o poartă și mijlocașul francez Sissoko. Leicester recuperează balonul și pornește magistral pe contraatac, Justin deschide unghiul de centrare pentru Albrighton care trimite pentru Vardy aflat în preajma lui Sissoko.
https://i.eurosport.com/2020/12/21/2959356.png
Englezul sare la cap cu Sissoko, care totuși favorizat de gabarit și forța net superioară fizic, pierde duelul aerian iar balonul este trimis în propria poartă de Alderweireld, cel care nu își încadrează corect direcția și viteza de alergare.

Tottenham pe locul 5 în Premier League

Din favorită la titlu Tottenham a ajuns pe locul 5 în Premier League. O cădere evidentă a echipei lui Jose Mourinho, care din acest moment nu își mai permite nici un pas greșit dacă mai vrea să spere la titlu în acest sezon.

Maddison, gol senzațional, după una din fazele sezonului. Reușita, anulată de VAR pentru un offside

Leicester este pe 2 în acest moment, la 4 puncte în spatele liderului Liverpool, o poziție deși greu de apărat pentru trupa lui Brendan Rodgers, o îndreptățește pe aceasta să spere la un finish pe loc de cupă europeană, sau de ce nu, chiar mai mult.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/17/2957400.jpg
Serie A
De ce nu a reușit Roma să câștige meciul cu Juventus! Mourinho a dezvăluit ce probleme are la echipă
09/01/2022 LA 20:37
Serie A
Duel nebun pe Olimpico! Juventus s-a impus în fața Romei după un meci cu 7 goluri
09/01/2022 LA 19:48