Jose Mourinho a fost întotdeauna adus de marile echipe ale Europei pentru că portughezul garanta trofee. Garanta rezultate. Sigur, metodele sale nu sunt cele mai plăcute ochiului, dar ating obiectivele.
Tottenham a progresat, fără îndoială, sub comanda lui Mourinho iar în acest sezon se părea că va fi principala adversară pentru Liverpool în lupta pentru titlu. Numai că abordarea portughezului - ”cu cât ai mai mult mingea, cu atât ai mai multe șanse să o pierzi” - pare să nu mai garanteze rezultatele din trecut. După înfrângerea cu Liverpool, Spurs a pierdut și cu Leicester, pierzând în același timp și locul doi.
Tottenham s-a declarat, din nou, mulțumită să facă un joc de așteptare și în meciul de acasă cu Leicester. Echipa lui Mourinho a refuzat posesia și a făcut un joc de așteptare prin care și-a invitat adversarul să atace.
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
23/01/2022 LA 11:14

Mourinho, stană de piatră. Plecase spre vestiare, dar VAR-ul a acordat penalty împotriva lui Spurs

Tottenham - Leicester 0-2. Abordarea lui Mourinho eșuează din nou

Numai că, din nou, această abordare nu a adus rezultate. Într-o primă repriză în care Tottenham nu a șutat pe poartă, a fost nevoie de o singură greșeală pentru ca una din echipe să marcheze.
Fofana era la marginea careului și părea să se îndepărteze de poarta lui Lloris dar lui Aurier i s-a părut o idee bună să aibă o intrare demnă de un meci de rugby prin care să creeze un penalty inutil pentru echipa adversă, care a fost transformat fără probleme de Jamie Vardy.

Maddison, gol senzațional, după una din fazele sezonului. Reușita, anulată de VAR pentru un offside

În debutul reprizei secunde, tot Leicester a fost echipa mai periculoasă, însă golul lui Jamie Maddison a fost anulat pentru un offside milimetric de VAR. Cu toate acestea, tot echipa lui Rodgers a fost cea care a lovit decisiv.
După o centrare excelentă a lui Albrighton, execuția lui Vardy este deviată în proprie poartă de Alderweireld iar Leicester părea să fie asigurată deja de cele trei puncte, Tottenham nefiind capabilă să pună cu adevărat probleme defensivei oaspeților.
Așa a și fost - în afară de o ocazie ratată de Son, nici intrarea lui Gareth Bale nu a rezolvat nimic, lipsa de ritm sau creativitate de la Spurs spunându-și cuvântul. Așadar Leicester urcă pe locul doi, la patru puncte de liderul Liverpool.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
22/01/2022 LA 09:49
Premier League
Who’s better | Kepa vs Lloris, duelul etapei cu numărul 23 din Premier League
21/01/2022 LA 05:34