Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tottenham - Leicester 0-2. Echipa lui Brendan Rodgers a urcat pe locul doi în Premier League

Vlad Dumitrescu

Actualizat 20/12/2020 la 18:10 GMT+2

Leicester s-a impus cu 2-0 pe terenul lui Tottenham iar echipa lui Brendan Rodgers a urcat pe locul doi în Premier League, la patru puncte distanță de liderul Liverpool.

Leicester City's English striker Jamie Vardy (R) celebrates after his header is deflected into his own net by Tottenham Hotspur's Belgian defender Toby Alderweireld (L) for their second goal during the English Premier League football match between Tottenh

Credit imagine: Getty Images

Jose Mourinho a fost întotdeauna adus de marile echipe ale Europei pentru că portughezul garanta trofee. Garanta rezultate. Sigur, metodele sale nu sunt cele mai plăcute ochiului, dar ating obiectivele.
Tottenham a progresat, fără îndoială, sub comanda lui Mourinho iar în acest sezon se părea că va fi principala adversară pentru Liverpool în lupta pentru titlu. Numai că abordarea portughezului - ”cu cât ai mai mult mingea, cu atât ai mai multe șanse să o pierzi” - pare să nu mai garanteze rezultatele din trecut. După înfrângerea cu Liverpool, Spurs a pierdut și cu Leicester, pierzând în același timp și locul doi.
Tottenham s-a declarat, din nou, mulțumită să facă un joc de așteptare și în meciul de acasă cu Leicester. Echipa lui Mourinho a refuzat posesia și a făcut un joc de așteptare prin care și-a invitat adversarul să atace.
picture

Mourinho, stană de piatră. Plecase spre vestiare, dar VAR-ul a acordat penalty împotriva lui Spurs

Tottenham - Leicester 0-2. Abordarea lui Mourinho eșuează din nou

Numai că, din nou, această abordare nu a adus rezultate. Într-o primă repriză în care Tottenham nu a șutat pe poartă, a fost nevoie de o singură greșeală pentru ca una din echipe să marcheze.
Fofana era la marginea careului și părea să se îndepărteze de poarta lui Lloris dar lui Aurier i s-a părut o idee bună să aibă o intrare demnă de un meci de rugby prin care să creeze un penalty inutil pentru echipa adversă, care a fost transformat fără probleme de Jamie Vardy.
picture

Maddison, gol senzațional, după una din fazele sezonului. Reușita, anulată de VAR pentru un offside

În debutul reprizei secunde, tot Leicester a fost echipa mai periculoasă, însă golul lui Jamie Maddison a fost anulat pentru un offside milimetric de VAR. Cu toate acestea, tot echipa lui Rodgers a fost cea care a lovit decisiv.
După o centrare excelentă a lui Albrighton, execuția lui Vardy este deviată în proprie poartă de Alderweireld iar Leicester părea să fie asigurată deja de cele trei puncte, Tottenham nefiind capabilă să pună cu adevărat probleme defensivei oaspeților.
Așa a și fost - în afară de o ocazie ratată de Son, nici intrarea lui Gareth Bale nu a rezolvat nimic, lipsa de ritm sau creativitate de la Spurs spunându-și cuvântul. Așadar Leicester urcă pe locul doi, la patru puncte de liderul Liverpool.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo