Manchester United venea pe Tottenham Hotspur Stadium cu un singur gând: acel meci de coșmar din tur. De atunci însă, United și-a revenit complet iar sezonul diavolilor s-a îmbunătățit considerabil, echipa fiind pe locul doi în Premier League.
De cealaltă parte, Tottenham era la 11 puncte distanță de United înaintea partidei. Cu toate acestea, prima repriză a aparținut, în mare parte gazdelor. Tottenham a profitat de intrările nesăbuite ale celor doi mijlocași la închidere ai diavolilor, McTominay și Fred.
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
ACUM 10 ORE
Duo-ul ”McFred” a fost constant veriga slabă a lui United iar acest lucru a fost confirmat și de cartonașul galben absolut degeaba luat de scoțian după o intrare mult prea dură asupra lui Ndombele.
De altfel, o mână aruncată în fața lui Son în construcția fazei din care Manchester United ar fi putut să deschidă scorul a dus chiar la anularea reușitei. Solskjaer a protestat, dar realtiatea este că faultul a fost clar.
La scurt timp, Son a deschis scorul pentru gazde după o deviere excelentă a lui Lucas Moura în urma unei pase a lui Harry Kane.
După pauză, Manchester United a ieșit mai hotărâtă de la cabine iar în minutul 57, după un șut respins al lui Cavani, Fred este primul care ajunge la minge și aduce egalarea pentru diavoli, marcând astfel primul său gol în Premier League din ultimii trei ani.
După ce a marcat United, Tottenham a revenit în joc și a fost echipa mai periculoasă, însă tot diavolii au fost cei care au lovit. După o centrare pusă parcă cu mâna de Mason Greenwood, Edinson Cavani a adus-o pe United în avantaj în minutul 79. În ultimul minut, Greenwood a stabilit soarta celor trei puncte printr-un șut imparabil din interiorul careului.
Așadar United își consolidază poziția a doua în clasament - în acest moment diavolii sunt la șapte puncte distanță de ocupanta locului trei, Leicester City.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
17/01/2022 LA 09:36
Premier League
Eriksen s-ar putea întoarce în Anglia! Englezii scriu că mai multe cluburi din Premier League îl vor
16/01/2022 LA 06:42