Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tottenham, pas greșit cu Crystal Palace! Liderul din Premier League, împiedicat pe Selhurst Park

Irina Aldea

Actualizat 13/12/2020 la 18:07 GMT+2

Tottenham a călcat strâmb în meciul din deplasare din etapa cu numărul 12 din Premier League, în fața lui Crystal Palace.

Crystal Palace - Tottenham

Credit imagine: Getty Images

Crystal Palace a avut șanse bune în prima repriză, însă liderul din Premier League și-a anihilat adversara încetul cu încetul, iar Guaita a fost eroul începutului de meci, dar deschiderea tabelei nu a întârziat să apară până la urmă. Harry Kane a deschis scorul în minutul 24 cu un șut puternic din afara careului advers, găsind un culoar larg în defensiva gazdelor, după o pasă primită de la Heung-Min Son.
De altfel, Harry Kane și Heung-Min Son au colaborat în 12 faze de gol în acest sezon de Premier League. Cuplul letal din atacul echipei lui Jose Mourinho se află la doar un gol distanță de recordul de 13 într-un sezon, record stability în 1995. Totodată, în urma acestui gol, Harry Kane a trecut pe locul 3 în topul marcatorilor din Premier League, după Calvert Lewin (11 goluri în acest sezon) și colegul lui de echipă, Heung-Min Son (10 goluri în acest sezon).
Totuși, trupa lui Hodgson a insistat până a ajuns din nou într-o poziție favorabilă în jumătatea adversă, iar Schlupp a adus egalarea pentru gazde în minutul 81. În urma acestui rezultat, Tottenham poate ceda locul de lider mondial în această seară, în fața campioanei en-titre, Liverpool. Pentru Tottenham urmează un meci tare, pe terenul campioanei Liverpool, săptămâna viitoare, în etapa intermediară. Apoi, elevii lui Mourinho vor primi vizita celor de la Leicester. De partea cealaltă, Crystal Palace va merge la West Ham, iar în etapa următoare va primi vizita campioanei en-titre, Liverpool.

Crystal Palace – Tottenham 1-1 | Echipele de start

  • Crystal Palace (4-4-2) Guaita; Clyne, Kouyate, Cahill, van Aanholt; Schlupp, Milivojevic, McArthur, Eze; Benteke, Zaha. Rezerve: Butland, Ward, Tomkins, Townsend, Riedewald, Ayew, Batshuayi
  • Tottenham Hotspur (4-2-3-1) Lloris; Aurier, Alderweireld, Dier, Reguilon; Sissoko, Hojbjerg; Bergwijn, Ndombele, Son; Kane. Rezerve: Hart, Doherty, Rodon, Davies, Lo Celso, Alli, Lucas Moura
  • Arbitru: Kevin Friend
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo