Liverpool a așteptat cu sufletul la gură rezultatul de aseară, iar victoria lui Newcastle obținută pe terenul lui Leicester este o veste bună pentru Klopp. Campionii au nevoie de un succes în meciul cu Southampton, care va fi de la ora 22.15 pe Eurosport 1 pentru a putea micșora distanța față de echipele care sunt acum în Top 4. O clasare pe pozițiile eligibile pentru ediția următoare din Champions League este vitală pentru planurile lui Klopp. Managerul care a readus titlul dupa 30 de ani pe Anfield are nevoie de sprijin financiar pentru cele trei achiziții din vară.

Ibrahima Konate, viitorul din defensivă

Konate are doar 21 de ani și este deja subiectul unor tratative avansate între Liverpool și RB Leipzig. Relațiile excelente dintre cele două grupări sunt stabilite încă din 2018, când Naby Keita a ajuns pe Anfield, după o afacere din care Leipzig a câștigat aproape 60 de milioane de euro. E adevărat că mijlocașul din Guinea nu a strălucit la Liverpool, dar Klopp spera ca transferul lui Konate să aducă un plus defensivei sale care a avut multe probleme în ultimul an.
Premier League
Jurgen Klopp vrea să dea lovitura vara viitoare! Ce super fotbalist își dorește la Liverpool
ACUM O ZI

Ibrahima Konate

Credit imagine: Getty Images

Pentru transferul francezului, Liverpool va plăti în jur de 35 de milioane de euro.

Eduardo Camavinga, surpriza de la Rennes

Deși are doar 18 ani, Camavinga este văzut ca înlocuitorul perfect pentru Gini Wijnaldum. Olandezul este pe picior de plecare la Barcelona, așa că Jurgen Klopp a pus ochii pe mijlocașul francez care a impresionat pe toată lumea în ultimele 18 luni. Rennes a refuzat în vara trecută ofertele venite de la Real Madrid, dar Camavinga este pregătit acum să facă pasul cel mare.

Eduardo Camavinga a impresionat, în Ligue 1, la Rennes

Credit imagine: Getty Images

Francezul mai are contract cu Rennes doar până în 2022 și a refuzat deja mai multe oferte de prelungire. De aceea, această vară va fi decisivă pentru viitorul său. Cu o valoare de piață de 60 de milioane de euro, Camavinga poate deveni unul dintre cei mai scumpi fotbaliști din istoria lui Liverpool.
Puteți citi și:

Florian Wirtz, precizie și eficiență germană

Kai Havertz a plecat, iar Wirtz vrea să facă pasul către Premier League. Leverkusen are un nou produs premium pentru cel mai spectaculos campionat din lume. Florian Wirtz a împlinit 18 ani de doar câteva zile, dar este deja un fotbalist important în Bundesliga. Liverpool a fost aproape de a-l transfera pe Havertz, dar acesta a ales Chelsea. Acum, Klopp vrea să găsească resursele pentru a-l convinge pe Wirtz să aleagă Anfield. Mijlocașul ofensiv german a marcat 8 goluri pentru Bayer Leverkusen înainte să împlinească 18 ani și are deja 33 de partide în Bundesliga.

Florian Wirtz are contract cu Bayer Leverkusen până în 2026

Credit imagine: Getty Images

Wirtz poate fi o soluție ofensivă foarte bună, mai ales că Sancho, un alt obiectiv al lui Liverpool, nu va fi lăsat de Borussia Dortmund să plece fără 100 de milioande euro.
Puteți citi și:
Klopp știe că orice calcule vor fi făcute după ce Liverpool va încheia sezonul. Aducerea celor trei puști foarte buni va fi posibilă în cazul în care echipa va termina în Top 4, în Premier League.
Liverpool - Southampton va fi în această seara de la 22.15 pe Eurosport 1.
https://i.eurosport.com/2021/05/05/3126752.jpg
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
IERI LA 08:21
Fotbal
Gest uriaș făcut de Harvey Elliott pentru un puști de pe patul de spital. Care e starea jucătorului
13/09/2021 LA 09:38