James Milner a declarat după remiza cu Leeds că întelege oamenii care nu sunt de acord cu Super Liga Europeană și toate discuțiile despre această competiție le-a afectat și pregătirea jocului cu Leeds.

Milner, pe aceeași lungime de undă cu Klopp

"Noi încercăm să ne concentrăm pe joc, trebuie să fim profesioniști. La fel ca toată lumea, am fost surprinși când am auzit ieri acest lucru. La fel ca toți, avem multe întrebări. Personal, nu-mi place și sper să nu se întâmple. Probabil din aceleași motive pe care le are toată lumea și despre care se vorbește, a fost greu pentru noi. Am încercat să pregătim jocul, dar nu am putut decât să-mi imaginez ce s-a spus despre asta și probabil sunt de acord cu multe dintre lucrurile spuse.", a spus Milner pentru SkySport la finalul meciului.
Premier League
Mohamed Salah și-a dat acordul pentru a ajunge la Barcelona din vara viitoare!
05/06/2022 LA 10:28

"ESTE VORBA DESPRE MAI MULȚI BANI"

Antrenorul lui Liverpool a fost destul de clar în legătură cu Super Liga Europeană și crede că această competiție are un singur scop.
"Înțeleg furia fanilor din cauza Super Ligii. Nu știu exact de ce au făcut asta cele 12 cluburi. Dar...mereu "mai multe jocuri, mai multe jocuri". Este vorba despre mai mulți bani, nimic altceva. Am aceeași părere despre Super Ligă, nu s-a schimbat nimic. Lumea nu e fericită. Liverpool e mai mult decât câteva decizii. Scopul meu a fost mereu să fac parte din Champions League. Cea mai importante parte a clubului sunt suporterii, apoi echipa. Și ar trebui să fim siguri că nu se schimbă asta", a spus Klopp pentru Sky Sport, înainte de meci.

KLOPP, ÎN 2019, DESPRE SUPER LIGĂ

"Pentru mine, Champions League este Super Liga, în care nu joci mereu împotriva acelorași echipe. De ce să creăm un sistem unde Liverpool joacă cu Real Madrid 10 ani la rând? Cine vrea să vadă asta în fiecare an?", spunea Klopp pentru Kicker în 2019.

CE ESTE SUPER LIGA EUROPEANĂ

Super Liga Europei este un plan grandios, conceput în totalitate de marile cluburi europene, ca un răspuns la apatia UEFA de a reformata competițiile intercluburi (în special Champions League), care în ultimii ani au generat câștiguri mai mici pentru granzii de pe "Bătrânul Continent".
Noua competiție intercluburi ar urma să aibă la start anual 20 de echipe, care nu vor mai participa astfel în Champions League, Europa League sau Conference League, organizate de UEFA.

Tot ce trebuie să știi despre Super Liga Europei

Membrii Super Ligii Europene (ESL) au dat duminică seara o declarație oficială cu privire la planurile organizării unei noi competiții continentale, căreia UEFA și FIFA, alături de federațiile de fotbal ale Angliei, Spaniei și Italiei, i se opun categoric, conform unui comunicat comun al acestora.
ESTE O IDEE BUNĂ ACEASTĂ SUPER LIGĂ A EUROPEI?
"Doisprezece dintre cele mai importante cluburi de fotbal din Europa s-au reunit astăzi (duminică, n.r.) pentru a anunța că au fost de acord să înființeze o nouă competiție, ce se va juca la jumătatea săptămânii, Super League, guvernată de cluburile sale fondatoare", se spune în comunicatul oficial.
Premier League
Ce jucători a pierdut Manchester United în ianuarie?
07/05/2022 LA 11:58
Premier League
Chelsea va avea un nou proprietar. Americanul Todd Boehly va plăti o sumă astronomică!
07/05/2022 LA 05:39