"Diavolii roșii" au fost forțați să evolueze aproape meci de meci cu Lindelof și Maguire în acest sezon, iar apărarea a avut mari probleme (19 goluri primite în 12 partide de Premier League). Variante în lot nu prea sunt pentru stafful tehnic, chiar dacă Axel Tuanzebe nu a dezamăgit când a fost folosit. Bailly și Jones au fost accidentați, dar oricum nu reprezintă variante pentru postul de titular, astfel că oficialii de pe Old Trafford vor neapărat să întărească acest compartiment în iarnă.
Bild anunță că United și Bayern sunt aproape să bată palma pentru David Alaba, fotbalist care intră în ultimele 6 luni de contract. După ce l-a cedat pe Thiago Alcantara la Liverpool, pentru a nu îl pierde gratis, Bayern e într-o situație similară și cu fundașul austriac. Acesta a refuzat toate ofertele de prelungire ale lui Bayern, iar clubul a recunoscut că în acest moment nu se mai pune problema unei înțelegeri.

United, singura care a venit cu o ofertă concretă pentru Alaba

Fotbal
"Doi la preț de unul". Marca anunță că Real Madrid își face Dream-Team, de sezonul viitor
02/09/2021 LA 06:08
Real Madrid, Barcelona, PSG, Liverpool și Chelsea s-au interesat de posibilitatea de a-l aduce pe austriac, dar niciuna nu a venit cu o ofertă concretă încă, gândindu-se probabil că jucătorul poate fi adus gratis, în vară. United însă e dispusă să achite o sumă generoasă în această iarnă, astfel încât fundașul să se alăture lotului lui Solskjaer din ianuarie
"David va deveni liber de contract în vară. Pentru orice club mare, să iei gratis un astfel de jucător, e un privilegiu. Sigur, pentru noi e cel mai prost scenariu posibil", a dezvăluit Hasan Salihamidzic, directorul sportiv al lui Bayern, lăsând de înțeles că formația bavareză e dispusă să se despartă de fundaș în această iarnă.
393 de partide are Alaba în tricoul bavarezilor din 2010, când și-a făcut debutul pentru prima echipă. El este un produs al Academiei lui Bayern și a cucerit 21 de trofee la Munchen. Printre ele, 9 titluri de campion și două Ligi ale Campionilor.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/17/2957400.jpg
Fotbal
Situația incredibilă în care a ajuns Barcelona, după cedarea lui Griezmann
01/09/2021 LA 07:05
Liga
Der Spiegel a publicat toate cifrele mutării lui Alaba la Real Madrid! Sume imense pentru agenți
30/07/2021 LA 17:55