Liverpool este un club care pune mare preț pe jucătorii crescuți al academia proprie, dovadă și faptul că în ultimii 30 de ani fotbaliștii crescuți aici au făcut parte din istoria clubului. Gerrard, Carragher, Fowler sau Alexander-Arnold sunt niște exemple extraordinare pentru puștii care trag tare zi de zi pentru a se pregpti de marea șansă. Klopp urmărește cu atenție progresia acestor adolescenți din cel pușin două motive. Comunitatea este mai legată de jucătorii crescuți la doi pași de legendarul Anfield și e mult mai eficient din punct de vedere economic să promovezi fotbaliști de propria academie.
Noua generație de "cormorani" este condusă de puști care a trăit toată viața cu alb și roșu în suflet, chair dacă la mii de kilometri distanță de Liverpool. Polonezul Mateusz Musialowski are 17 ani, este extremă stânga și după 12 goluri la echipa sub 18 ani a fost chemat de Klopp să se pregătească alături de Salah, Henderson și Mane la câteva antrenamente.
Liverpool a făcut un top 10 al golurilor date de puștii din Academie în ultimul an, iar Musialowski are 4 dintre ele!
Premier League
Imaginația englezilor a depășit orice limită! Cum s-ar ajunge la un play-off între City și Liverpool
ACUM 9 ORE
O singură dată în 2021 a pierdut Salah titlul de golul lunii la Liverpool. Musialowski l-a câștigat cu acest gol!
Liverpool chetuie anual 7 milioane de euro pentru Academie. Este exact suma pe care Liverpool scoate anual din contul de Youtube.
Premier League
Klopp, uluit de "Ferrariul din garaj". Germanul, genial: "E o crimă că nu îl bag mai des!"
ACUM 21 ORE
Premier League
Mbappe, răspunsul lui Liverpool la transferul lui Haaland? Anunțul făcut de Jurgen Klopp
IERI LA 08:22