A fost un meci care a avut o miză importantă. Everton ar fi putut să treacă pe locul doi cu o victorie în timp ce West Ham știa că printr-un succes rămâne în lupta pentru locurile europene din Premier League.
Totuși, pentru cea mai mare parte a meciului ambele echipe au părut mulțumite să se anuleze reciproc. Prima repriză a trecut fără ocazii semnificative, ambele formații suferind de o lipsă de creativitate, preferând să paseze la siguranță, în lateral, în cea mai mare parte.
Prima ocazie a venit la sfârșitul reprizei când Bernard a încercat un șut rapid de la marginea careului, dar Darren Randolph, care i-a luat locul lui Fabianski, accidentat la încălzire, a intervenit excelent.
Premier League
Ronaldo, amendat de FA după ce a dat de pământ cu telefonul unui fan! Cât are de plătit
23/11/2022 LA 14:22

Everton - West Ham 0-1. Victorie pentru Manchester United

A doua repriză a continuat în același ritm până când ambii antrenori au făcut schimbări, fiind introduși pe teren James Rodriguez la Everton și Michail Antonio la West Ham.
Însă Tomas Soucek a fost cel care a adus cele trei puncte pentru West Ham. El a fost cel care a reacționat cel mai rapid după o deviere a lui Mina și a marcat golul victoriei.
Astfel, Manchester United se poate desprinde pe locul secund din Premier League printr-o victorie cu Aston Villa în această seară.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39
Cupa Mondială FIFA
Benzema nu va juca la Cupa Mondială! Balonul de Aur 2022 a transmis un mesaj emoționant din Qatar
20/11/2022 LA 06:12