A fost un meci care a avut o miză importantă. Everton ar fi putut să treacă pe locul doi cu o victorie în timp ce West Ham știa că printr-un succes rămâne în lupta pentru locurile europene din Premier League.

Totuși, pentru cea mai mare parte a meciului ambele echipe au părut mulțumite să se anuleze reciproc. Prima repriză a trecut fără ocazii semnificative, ambele formații suferind de o lipsă de creativitate, preferând să paseze la siguranță, în lateral, în cea mai mare parte.

Premier League
Bătălie grea pentru locurile de Liga Campionilor, în Premier League! 6 echipe se luptă pe 2 poziții
ACUM 4 ORE

Prima ocazie a venit la sfârșitul reprizei când Bernard a încercat un șut rapid de la marginea careului, dar Darren Randolph, care i-a luat locul lui Fabianski, accidentat la încălzire, a intervenit excelent.

Everton - West Ham 0-1. Victorie pentru Manchester United

A doua repriză a continuat în același ritm până când ambii antrenori au făcut schimbări, fiind introduși pe teren James Rodriguez la Everton și Michail Antonio la West Ham.

Însă Tomas Soucek a fost cel care a adus cele trei puncte pentru West Ham. El a fost cel care a reacționat cel mai rapid după o deviere a lui Mina și a marcat golul victoriei.

Astfel, Manchester United se poate desprinde pe locul secund din Premier League printr-o victorie cu Aston Villa în această seară.

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League
Echipa pe care Guardiola o privește, pentru a se relaxa, în timpul liber. Alegere neașteptată
27/02/2021 LA 13:11
Premier League
Manchester City - West Ham (14:30, Eurosport 1). Guardiola țintește a 20-a victorie la rând
27/02/2021 LA 10:13