Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Wijnaldum recunoaște că jucătorii lui Liverpool nu au destul timp pentru antrenamente

Vlad Dumitrescu

Actualizat 03/12/2020 la 18:39 GMT+2

Georginio Wijnaldum a recunoscut că jucătorii lui Liverpool încearcă doar să nu se accidenteze în afara zilelor de meci iar recuperarea are prioritate în fața antrenamentelor.

Jurgen Klopp & Gini Wijnaldum

Credit imagine: Getty Images

Cormoranii s-au confruntat cu o adevărată criză a accidentărilor în acest început de sezon din cauza unui calendar foarte aglomerat, în urma unui restart întârziat. Mai multe echipe, în special cele care participă în Europa, joacă de două ori pe săptămână pentru a recupera din timpul pierdut și a aduce acest sezon într-un program obișnuit.
Wijnaldum a evitat până acum o accidentare însă a recunoscut că este norocos având în vedere programul extrem de aglomerat.

Recuperarea este pe primul loc la Liverpool

”Nu am de ce să mă plâng. Sunt norocos că am rămas bine din punct de vedere fizic. Sper să pot continua așa până la sfârșitul sezonului. Va fi foarte dificil”, a declarat Wijnaldum.
”Momentan, doar jucăm și ne odihnim. Nu prea facem antrenamente pentru că nu avem timp pentru asta”, a completat el.
Echipa lui Jurgen Klopp i-a pierdut deja pe Virgil van Dijk și Joe Gomez pentru restul sezonului. De asemenea, accidentări au suferit și Thiago Alcantara, Joel Matip, Jordan Henderson, Trent Alexander-Arnold, Alisson și James Milner.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo