Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Willian, cel mai slab transfer din acest sezon? Cifrele brazilianului sunt cumplite

Vlad Dumitrescu

Actualizat 11/01/2021 la 16:45 GMT+2

Willian a fost adus de Arsenal în această vară de la Chelsea, însă brazilianul a avut parte de o jumătate de sezon demnă de uitat până acum.

Willian (Arsenal), tête basse face à Everton

Credit imagine: Getty Images

La începutul acestei stagiuni, multă lume și-a pus întrebarea de ce Arsenal a fost dispusă să îi ofere un contract consistent pe trei ani lui Willian, de care Chelsea nu a ezitat să se despartă.
Brazilianul câștigă 10 milioane de euro pe sezon, însă nu contribuie cu nimic. De când a ajuns la Arsenal, Willian a reușit doar două șuturi pe poartă.
Chelsea nu a vrut să îi ofere brazilianului de 32 de ani o prelungire mai mare de doi ani iar decizia clubului pare să fi fost cea corectă având în vedere evoluțiile cu mult sub așteptări ale sale în tricoul lui Arsenal.
picture

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Respins de Chelsea, Willian a dezamăgit la Arsenal

Chiar dacă Willian a avut un prim meci bun la Fulham în prima etapă, sosirea brazilianului pe Emirates părea să fie doar un nou simptom al unei strategii de recrutare cu mari probleme, care pune accent pe jucători în vârstă, mulți trecuți de apogeul carierei.
Cifrele lui Willian spun toată povestea acestui sezon pe Emirates. Brazilianul a reușit un singur șut pe poartă în 15 meciuri jucate pentru tunari în Premier League și Europa League. Mai mult, el a avut un meci cu adevărat dezastruos sâmbătă pe Goodison Park împotriva lui Everton.
Willian nu a tras niciun șut pe poartă, nu a reușit nicio centrare cu succes, nu a reușit niciun dribling, niciun tackling și nu a câștigat niciun duel aerian în cele 90 de minute petrecute pe teren.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo