La începutul acestei stagiuni, multă lume și-a pus întrebarea de ce Arsenal a fost dispusă să îi ofere un contract consistent pe trei ani lui Willian, de care Chelsea nu a ezitat să se despartă.
Brazilianul câștigă 10 milioane de euro pe sezon, însă nu contribuie cu nimic. De când a ajuns la Arsenal, Willian a reușit doar două șuturi pe poartă.
Chelsea nu a vrut să îi ofere brazilianului de 32 de ani o prelungire mai mare de doi ani iar decizia clubului pare să fi fost cea corectă având în vedere evoluțiile cu mult sub așteptări ale sale în tricoul lui Arsenal.
Cupa Mondială FIFA
Veste uriașă pentru fanii Braziliei! Neymar a revenit la antrenamente și ar putea juca în optimi
IERI LA 12:41

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Respins de Chelsea, Willian a dezamăgit la Arsenal

Chiar dacă Willian a avut un prim meci bun la Fulham în prima etapă, sosirea brazilianului pe Emirates părea să fie doar un nou simptom al unei strategii de recrutare cu mari probleme, care pune accent pe jucători în vârstă, mulți trecuți de apogeul carierei.
Cifrele lui Willian spun toată povestea acestui sezon pe Emirates. Brazilianul a reușit un singur șut pe poartă în 15 meciuri jucate pentru tunari în Premier League și Europa League. Mai mult, el a avut un meci cu adevărat dezastruos sâmbătă pe Goodison Park împotriva lui Everton.
Willian nu a tras niciun șut pe poartă, nu a reușit nicio centrare cu succes, nu a reușit niciun dribling, niciun tackling și nu a câștigat niciun duel aerian în cele 90 de minute petrecute pe teren.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/01/11/2969141.jpg
Cupa Mondială FIFA
Brazilia și Elveția, ultimele echipe calificate în optimile Cupei Mondiale! Tabloul complet
02/12/2022 LA 20:59
Cupa Mondială FIFA
Lovitură pentru Southgate! Un jucător al naționalei Angliei a părăsit lotul pentru Cupa Mondială
30/11/2022 LA 20:01