Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Wolves - Liverpool 0-1. Diogo Jota, fostul atacant al "lupilor", a adus victoria pentru "cormorani"

Cosmin Cioboata

Actualizat 16/03/2021 la 00:50 GMT+2

Liverpool s-a impus pe terenul lui Wolves, scor 1-0, în etapa a 28-a din Premier League. Trupa lui Jurgen Klopp a dat loviura în prelungirile primei reprize, prin Diogo Jota, fostul atacant al "lupilor".

Diogo Jota (Liverpool)

Credit imagine: Getty Images

Liverpool avea mare nevoie de o victorie în deplasarea de la Wolves, pentru a rămâne în cursa pentru locurile de UEFA Champions League.
Cu un singur succes în ultimele 7 etape din Premier League, formația lui Jurgen Klopp a arătat mai bine în partida de pe Molineux și a marcat unicul gol în prelungirile primei reprize.
Wolves a fost mai periculoasă în debutul meciului și a trecut pe lângă deschiderea scorului la șutul trimis de Nelson Semedo. Portughezul a finalizat din interiorul careului, dar Alisson a intervenit salvator.

Wolves - Liverpool 0-1. Diogo Jota a adus victoria pentru "cormorani"

Sadio Mane a bifat prima mare ocazie a lui Liverpool în minutul 38, când a reluat pe lângă poartă centrarea expediată de Trent Alexander-Arnold.
Gazdele au oferit replica în minutul 45. Jonny i-a pasat la 16 metri lui Ruben Neves, care a finalizat cu un șut pe lângă poartă.
În minutul 45+2, "cormoranii" au declanșat un contraatac fulgerător. Salah i-a pasat lui Mane la marginea careului, iar senegalezul a trimis mai departe la Jota. Fostul atacant al lui Wolves a finalizat cu un șut plasat, la colțul scurt, la care Rui Patricio n-a reușit să intervină.
A fost golul cu numărul 6 pentru Diogo Jota în sezonul actual din Premier League.
picture

Wolves - Liverpool. Diogo Jota a deschis scorul pe Molineux

Wolves - Liverpool 0-1. Rui Patricio a rămas inconștient pe gazon, după un contact violent cu Coady

Liverpool putea să calmeze definitiv spiritele în minutul 80, dar Mohamed Salah n-a reușit să-l învingă pe Rui Patricio cu un șut la firul ierbii. Portarul lui Wolves a mai avut o intervenție minunată un minut mai târziu, la încercarea lui Diogo Jota.
Salah a reușit să trimită mingea în plasă în minutul 86, dar golul a fost anulat pentru o poziție de offside în care se afla starul egiptean.
La aceeași fază s-a petrecut un moment teribil, care le-a reamintit celor de la Wolves de accidentarea gravă suferită de Raul Jimenez în meciul cu Arsenal, de pe Emirates.
Conor Coady, fundașul lui Wolves, l-a lovit pe Rui Patricio cu genunchiul în cap, în timp ce alerga după Salah, spre propria poartă. Goalkeeper-ul portughez a rămas inert pe gazon în urma contactului extrem de dur, iar echipa medicală a intervenit de urgență să-i acorde primul ajutor.
Rui Patricio a fost scos pe targă în afara terenului, după 10 minute tensionate pe Molineux, iar în locul său a fost introdus Ruddy.
Cei de la Wolves au anunțat că vor oferi mai multe detalii despre starea lui Rui Patricio imediat după ce vor afla cum se simte.
Meciul a fost prelungit cu 7 minute, iar Wolves a încercat din răsputeri să înscrie golul egalizator, dar defensiva lui Liverpool a rezistat eroic.
S-a încheiat 1-0 pentru Liverpool, care speră în continuare la un loc de UEFA Champions League. După 29 de etape, trupa lui Klopp se află pe locul 6, la 5 puncte în spatele TOP 4.
Rezumatul meciului Wolves - Liverpool 0-1:
picture

Wolves - Liverpool 0-1. Rezumatul meciului de pe Molineux

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo