Cristiano Ronaldo este considerat unul dintre cei mai importanți fotbaliști din era Ferguson la Manchester United. În cele 6 sezoane petrecute pe Old Trafford, între 2003 și 2009, Cristiano Ronaldo s-a dezvoltat ca fotbalist și a devenit unul dintre cei mai buni din lume. Ajuns la doar 18 ani la Manchester United, portughezul a fost adus de la Sporting de către Ferguson pentru a juca pe postul de extremă. La antrenamente, Ronaldo era o încântare prin jongleriile sale, dar exista un jucător iritat de cum se comporta puștiul proaspăt transferat din Portugalia.

"La început era timid, dar încet-încet ne-a demonstrat că are niște calități fabuloase. Iubea să facă jonglerii și îmi aduc aminte de un incident. Cristiano fpcea niște curse foarte bune în bandă și trebuia conform schemei să centreze pentru golgheterul nostru de atunci, Van Nistelrooy. Problema era că mereu încerca ceva în plus și Ruud alerga degeaba 30-40 de metri pentru a primi mingea la momentul oportun. <<Nu ar trebui să fii fotbalist. Du-te la circ>> s-a enervat Van Nistelrooy într-o zi. Ronaldo s-a enervat și el și s-a adresat lui Sir Alex <<De ce îmi vorbește așa>>. Avea doar vreo 18 ani și mulți puști de vârsta lui își pierd încrederea după incidente de genul ăsta. Nu și Cristiano care a răspuns mereu pe teren" a povestit Rio Ferdinand pentru BT Sport.

Serie A
Juventus câștigă clar cu Crotone și speră în continuare la titlu! Ronaldo, o nouă bornă uimitoare
IERI LA 21:38

Slideshow

TOP 10 Cele mai scumpe autografe ale fotbaliștilor! Ronaldo și Messi nu prind primele 6 locuri

imagini

Cristiano Ronaldo la Manchester United

Cristiano Ronaldo a reușit să se definească la Manchester, ca fotbalist și ca om. Portughezul a avut 6 sezoane incredibile sub comanda lui Sir Alex Ferguson cu 9 trofee cu United plus primul Balon de Aur din cele 5 cucerite până acum.

Slideshow

Topul celor mai bogați fotbaliști din lume! Un puști din Premier League, peste Ronaldo și Messi

imagini

Serie A
Cristiano Ronaldo, luat în colimator de Antonio Cassano: "Întotdeauna a fost egoist!"
18/02/2021 LA 14:38
Premier League
Sondaj Eurosport | Care a fost cel mai profitabil jucător din istoria Premier League?
12/02/2021 LA 14:10