Jesse Lingard va rămâne liber de contract la finalul acestui sezon, urmând a se despărți de Manchester United după 22 de ani petrecuți pe Old Trafford. Mijlocașul a ajuns în 2000 la United, iar de-atunci a mai fost plecat de 5 ori timp de câteva luni, fiind împrumutat la Leicester, Birmingham, Brighton, Derby și West Ham.
Acum el va pleca definitiv de la "diavolii roșii", nedorind să-și prelungească înțelegerea. Potrivit presei din Anglia, surse apropiate ale lui Lingard au exclus posibilitatea ca noul antrenor, Erik ten Hag, să-l convingă să rămână.
Fotbalistul de 29 de ani ar fi prea dezamăgit de modul în care a fost tratat de către șefii clubului și de promisiunile nerespectate ale acestora. Astfel, la capătul unui sezon în care nu a fost integralist în niciun meci, de multe ori fiind lăsat pe banca de rezerve sau în afara lotului, Lingard va pleca de pe Old Trafford.
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
IERI LA 09:39
Britanicul nu duce lipsă de oferte. Dacă și-ar dori să continue în Premier League, mijlocașul ar putea alege să facă pasul spre Newcastle, unde a fost dorit încă de la începutul acestui an. Atunci mutarea nu a avut loc pentru că United ar fi vrut în schimbul lui circa 3 milioane de euro și un bonus de aproape 15 milioane de euro dacă echipa ar fi terminat în partea superioară a clasamentului.
Citește și:

Jesse Lingard, dorit de 3 cluburi de top din Europa

Pe lângă Newcastle, însă, Jesse Lingard le-a stârnit interesul și unor cluburi de top din Europa. Fotbalistul, care are, potrivit site-ului transfermarkt.com o cotă de piață de 20 de milioane de euro, s-ar afla în atenția celor de la Juventus, PSG și AC Milan.
Deși a reușit doar două goluri și o pasă decisivă în acest sezon pentru Manchester United, mijlocașul este considerat de cele 3 echipe un jucător care ar putea face diferența.
Rămâne de văzut ce va alege Lingard, care este convins că despărțirea de United îl va ajuta să revină în atenția selecționerului Angliei înainte de turneul final al Campionatului Mondial din Qatar, programat în perioada 21 noiembrie - 18 decembrie.
Fotbal
Cum arată 11-le starurilor care rămân libere de contract pe 1 iulie! Nume uriașe în atac
IERI LA 16:15
Premier League
După Pogba, Manchester United a mai anunțat despărțirea de un fotbalist! "Totul a fost un vis..."
01/06/2022 LA 16:05