Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

5 variante pentru Cristiano Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge portughezul

Bianca Dumitru

Publicat 20/01/2022 la 07:17 GMT+2

Presa din Anglia vorbește tot mai mult despre o posibilă despărțire a lui Cristiano Ronaldo de Manchester United în vara acestui an. Deși zvonurile au fost infirmate de jurnalistul Fabrizio Romano, englezii au scris și care ar putea fi destinația aleasă de portughez, prezentând o listă cu 5 variante.

Cristiano Ronaldo of Manchester United looks on during the Premier League match between Brentford and Manchester United at Brentford Community Stadium on January 19, 2022 in Brentford, England.

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo a revenit în vara anului 2021 la Manchester United, semnând un contract valabil doi ani, cu posibilitate de prelungire încă un sezon. Portughezul nu este, însă, mulțumit de ceea ce se întâmplă pe Old Trafford și ar fi decis să plece din Anglia în cazul în care nu-i vor fi respectate câteva cerințe și condiții.
Potrivit celor de la The Sun, starul în vârstă de 36 de ani va rămâne la United doar dacă echipa antrenată în prezent de Ralf Rangnick se va califica în următorul sezon de Champions League. Cristiano Ronaldo nu vrea să se retragă până la 40 de ani, dar are pretenția de a juca la cel mai înalt nivel, iar asta înseamnă să fie prezent în cea mai importantă competiție intercluburi de pe continent.
În plus, rămânerea lui Ronaldo pe Old Trafford ar depinde și de situația în care clubul va numi în vară un antrenor care să-i fie pe plac, Cristiano nefiind de acord cu aducerea lui Rangnick în locul lui Ole Gunnar Solskjaer.
Chiar dacă cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano a infirmat zvonurile privind dorința lusitanului de a se despărți de United, englezii au anunțat că reprezentanții fotbalistului vor avea o întâlnire în aceste zile cu Richard Arnold, care va fi, începând din februarie, noul director executiv al "diavolilor roșii", staff-ul lui Cristiano Ronaldo urmând a-și exprima îngrijorarea cu privire la parcursul echipei în actualul sezon de Premier League. Mai mult, cei de la The Sun au prezentat și 5 variante pe care le-ar avea portughezul în cazul în care decide să plece de la Manchester.
Citește și:

Unde s-ar putea transfera Cristiano Ronaldo în vară

Astfel, conform sursei citate, starul în vârstă de 36 de ani s-ar putea transfera la PSG, francezii putând să-i ofere un contract lui Ronaldo pentru a-l aduce lângă Lionel Messi, conturând astfel un parteneriat care "ar putea fi piesa finală dintr-un puzzle care le-ar putea aduce trofeul Champions League".
În plus, o altă variantă pe care o are Cristiano este Real Madrid, clubul la care a jucat în perioada 2009-2018, timp în care a câștigat de 4 ori Liga Campionilor. "Deși a câștigat tot ce era de câștigat în Spania, o revenire la Madrid poate fi în cărți", au scris jurnaliștii publicației The Sun, care au punctat că nici varianta Barcelona nu trebuie exclusă.
"Un ziar din Spania a glumit recent, scriind că Ronaldo s-a propus la Barcelona pentru că e nefericit la Manchester United. Deși articolul s-a vrut a fi o farsă, Barcelona chiar are nevoie de un marcator, iar declarația oferită de președintele Joan Laporta ('Barca s-a întors!') sugerează că echipa se află în căutarea unui star în atac", au precizat englezii.
De asemenea, Cristiano Ronaldo ar putea reveni în vara anului 2022 la Sporting Lisabona, club la care s-a format și în tricoul căruia mama fotbalistului a spus că vrea să-și revadă fiul, o altă variantă pentru lusitan fiind Inter Miami, echipa lui David Beckham, care "caută un transfer de marcă după ce s-a despărțit de Blaise Matuidi, iar Ronaldo este una dintre țintele vehiculate".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo