Manchester United a suferit duminică una dintre cele mai drastice înfrângeri din istorie în fața lui Liverpool. Echipa lui Jurgen Klopp s-a impus cu scorul de 5-0, grație golurilor marcate de Keita, Jota și Salah, care a reușit un hat-trick.
După meci, Gary Neville a vorbit despre prestația jucătorilor lui Ole Gunnar Solskjaer. Deși înaintea derby-ului a spus că nu va cere ca fostul său coechipier să fie demis, Neville a declarat acum că staff-ul tehnic are o mare parte din vină pentru rezultat, caracterizând evoluția lui Manchester United drept una "foarte deranjantă".
Fostul jucător de pe Old Trafford a spus că victoria lui Liverpool cu 5-0 va pune o presiune foarte mare asupra echipei de antrenori.
Cupa Mondială FIFA
Legendele Angliei se declară încrezătoare în privința șanselor favoriților lor contra Franței
IERI LA 18:09
"Este o problemă masivă pentru Solskjaer. Poți vorbi despre McTominay și Fred, Ronaldo în față, dar este vorba despre toată echipa. Nu trebuie să te gândești la vreo lovitură, vreun șut pe poartă sau să câștigi dueluri individuale. Se reduce totul la echipa de antrenori, nu este nici pe departe suficient de bună.
Manchester United se minte că este o echipă care pune presiune, care se poate coordona pe teren, dar Liverpool i-a destrămat. Prima repriză a fost cu adevărat deranjantă, s-a văzut frica. Ăsta a fost nivelul de performanță arătat de Manchester United în tot sezonul.
Nu cred că Liverpool este cea mai bună, dar sunt preciși și organizați în apărare. Manchester United, acest Man United, nu poate să-i răspundă unei astfel de echipe și nu cred că se vor schimba după această înfrângere, dar rezultatul pune presiune masivă.
Liverpool a fost prima super-echipă împotriva căreia au jucat și au fost destrămați de nici nu le-a venit să creadă. De fiecare dată când vor întâlni o echipă bună, asta se va întâmpla. Jumătate dintre echipele decente înscriu împotriva lor, echipele bune îi vor bate. Se întâmplă lucruri nebune acolo", a declarat Gary Neville.

"A fost un șoc absolut!"

În plus, fostul fundaș a punctat și care a fost una dintre principalele greșeli făcute de Manchester United în derby-ul cu Liverpool și a amintit de câteva dintre cele mai dure înfrângeri suferite vreodată de 'diavolii roșii'.
"A fost cel mai rău lucru care se putea întâmpla, sincer. Cu toții am pierdut meciuri de fotbal într-o manieră dură. Sir Alex Ferguson a pierdut odată cu 6-1 împotriva lui Manchester City, am pierdut un meci în deplasare la Newcastle cu 5-0, se întâmplă, dar asta e natura performanței. Ei au capitulat.
Ole Gunnar Solskjaer, de trei ani, joacă pe contraatac. Nu știu de ce au făcut asta acum. Au luat bătaie la Leicester din cauza presiunii pe care au încercat să o pună. De ce să încerci să o presezi pe Liverpool? Această echipă a lui Man United este incapabilă să pună presiune, Ronaldo nu poate face asta.
Liverpool a făcut tot ce i s-ar fi putut cere. I-a împrăștiat pe jucătorii lui United peste tot. Aceasta este o zi mare pentru Liverpool. Dacă ar fi pierdut aici, presiunea pe care ar fi avut-o pentru a câștiga titlul, în lupta cu Chelsea și City, ar fi fost mare.
Această echipă a lui United va fi demoralizată. Jucătorii trebuie să rămână uniți, va fi dureros ce se va întâmpla pentru că a fost un rezultat șocant, un șoc absolut", a conchis Neville, citat de Daily Mail.
În acest moment, Manchester United are 14 puncte și este pe locul 7 în Premier League, având 4 meciuri consecutive fără victorie. Pentru echipa lui Solskjaer urmează sâmbătă, de la ora 19:30, duelul cu Tottenham.

"Teatrul Coșmarurilor" lui Solkjaer. Rezumatul partidei United - Liverpool 0-5

LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
Cupa Mondială FIFA
Reacții dure după Anglia 0-0 SUA! Southgate, criticat că nu l-a folosit pe cel mai talentat jucător
26/11/2022 LA 06:33