Cu toate că Wolverhampton nu a primit vreo ofertă oficială din partea celor de la Tottenham, Daily Mail scrie că Nuno Espirito Santo, noul antrenor al celor de la Tottenham și fostul manager de la Wolves, îl dorește pe Adama Traore.

Wolverhampton ar fi dispusă să îl vândă pe Traore

În vârstă de 25 de ani, Traore mai are încă doi ani de contract cu Wolverhampton, dar acest lucru nu înseamnă că echipa la care a jucat în ultimii ani nu l-ar lăsa să plece. Potrivit presei din Anglia, Wolverhampton știe de interesul cluburilor pentru jucătorul său și speră să primească în schimbul acestuia o sumă care să se apropie de cea primită de la Liverpool pentru portughezul Diogo Jota. Sezonul trecut, Jota a ajuns pe Anfield după ce cormoranii au plătit 45 de milioane de lire sterline. Pe lângă Tottenham, Chelsea, Liverpool sau Leeds și-au arătat interesul pentru fotbalistul spaniol.
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47
Până acum, Tottenham a adus doar doi jucători în această vară. Portarul Pierluigi Gollini a venit ca împrumut de la Atalanta, în timp ce Bryan Gil a sosit de la Sevilla în schimbul a 21 de milioane de lire steline, plus Erik Lamela.
Pe lângă Erik Lamela, de la Tottenham a mai plecat și Toby Anderweireld la formația Al-Duhail din Qatar. Fanii lui Spurs stau cu emoții în această perioadă, deoarece Manchester City este pe urmele vedetei lor, Harry Kane. În ciuda faptului că atacantul englez și-ar dori o mutare pe Etihad, Daniel Lavy, președintele lui Tottenham, face tot posibilul pentru a-l păstra pe starul echipei sale.
Premier League
Neville îl acuză pe Ronaldo pentru haosul creat la United. Ce spune despre situația lusitanului
06/08/2022 LA 12:04
Premier League
Jucătorii lui Liverpool nu voiau să participe la parada din sezonul trecut. Mărturia unui om de bază
06/08/2022 LA 11:32