Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Adrian Mutu, inclus într-o echipă a jucătorilor care au eşuat la Chelsea în era lui Roman Abramovich

Eurosport
DeEurosport

Publicat 30/05/2022 la 21:24 GMT+3

Clubul Chelsea a intrat oficial în era lui Todd Boehly, după ce a fost în proprietatea lui Roman Abramovich timp de 19 ani. Adrian Mutu este unul dintre jucătorii importanți care au eșuat în timpul oligarhului rus.

Adrian Mutu a fost transferat la Chelsea în 2003

Credit imagine: Getty Images

Adrian Mutu a fost inclus de TuttoMercatoWeb într-o echipă a jucătorilor care au eşuat la Chelsea în perioada în care clubul londonez a fost deţinut de oligarhul rus Roman Abramovich, perioadă încheiată luni.
Transferul lui Mutu a fost "cea mai proastă afacere a lui Chelsea", estimează TuttoMercatoWeb. "Primul an este un eşec, el marchează 10 goluri în toate competiţiile. Al doilea este un coşmar: mai întâi pozitiv la cocaină, apoi rezilierea contractului, în sfârşit o dispută lungă şi foarte costisitoare cu clubul care îi cere românului să restituie o bună parte din preţ", scrie site-ul.

Adrian Mutu, inclus într-o echipă cu Kepa, Shevchenko, Veron și Torres

Atacantul român a venit în 2003 la Chelsea de la formaţia italiană Parma.
TuttoMercatoWeb a alcătuit următoarea echipă a jucătorilor care au eşuat la Chelsea în era Abramovich: Kepa Arrizabalaga - Juan Cuadrado, Slobodan Rajkovic, Tal Ben Haim, Abdul-Rahman Baba - Jiri Jarosik, Aleksei Smertin, Juan Sebastian Veron - Andrei Shevchenko, Fernando Torres, Adrian Mutu.
Chelsea a anunţat luni că procesul de vânzare către omul de afaceri american Todd Boehly şi consorţiul său de investitori a fost finalizat, astfel încât gruparea londoneză nu mai aparţine miliardarului rus Roman Abramovich, care a deţinut clubul începând din 2003.
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo