Adrian Mutu a fost inclus de TuttoMercatoWeb într-o echipă a jucătorilor care au eşuat la Chelsea în perioada în care clubul londonez a fost deţinut de oligarhul rus Roman Abramovich, perioadă încheiată luni.
Transferul lui Mutu a fost "cea mai proastă afacere a lui Chelsea", estimează TuttoMercatoWeb. "Primul an este un eşec, el marchează 10 goluri în toate competiţiile. Al doilea este un coşmar: mai întâi pozitiv la cocaină, apoi rezilierea contractului, în sfârşit o dispută lungă şi foarte costisitoare cu clubul care îi cere românului să restituie o bună parte din preţ", scrie site-ul.
Premier League
Cristiano Ronaldo vrea să plece de la United! Vrea trofee, iar pe Old Trafford bate vântul de 5 ani!
ACUM O ORĂ

Adrian Mutu, inclus într-o echipă cu Kepa, Shevchenko, Veron și Torres

Atacantul român a venit în 2003 la Chelsea de la formaţia italiană Parma.
TuttoMercatoWeb a alcătuit următoarea echipă a jucătorilor care au eşuat la Chelsea în era Abramovich: Kepa Arrizabalaga - Juan Cuadrado, Slobodan Rajkovic, Tal Ben Haim, Abdul-Rahman Baba - Jiri Jarosik, Aleksei Smertin, Juan Sebastian Veron - Andrei Shevchenko, Fernando Torres, Adrian Mutu.
Chelsea a anunţat luni că procesul de vânzare către omul de afaceri american Todd Boehly şi consorţiul său de investitori a fost finalizat, astfel încât gruparea londoneză nu mai aparţine miliardarului rus Roman Abramovich, care a deţinut clubul începând din 2003.
Sursa: Agerpres
Premier League
Cristiano Ronaldo a cerut clubului Manchester United să-l lase să plece! Motivul portughezului
ACUM 17 ORE
Premier League
"Liverpool are dreptul de a trece peste structura salarială pentru legenda Mo Salah"
ACUM 19 ORE