Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Agentul lui Cristiano Ronaldo, întâlnire cu patronul unui club de top din Premier League

Alex Masgras

Publicat 26/06/2022 la 08:59 GMT+3

Cristiano Ronaldo mai are un an de contract cu Manchester United, dar echipa de pe Old Trafford a ratat calificarea în Champions League, iar portughezul nu s-a decis încă asupra viitorului său. Potrivit The Athletic, Todd Boehly, noul patron al lui Chelsea, s-a întâlnit cu Jorge Mendes, agentul starului portughez.

Wird mit dem FC Bayern in Verbindung gebracht: Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Viitorul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United este sub semnul întrebării în acest moment. Revenit pe Old Trafford vara trecută, ultimul an al starului portughez a fost un adevărat carusel. Ronaldo a salvat în mai multe rânduri echipa, cu goluri în ultimele minute ale unor partide importante, dar aceste momente fost umbrite de alte prestații mai slabe ale portughezului, în nota echipei.
Per total, Manchester United a avut parte de un sezon foarte slab, terminând sezonul pe locul 6 și ratând calificarea în grupele UEFA Champions League pentru sezonul viitor. Chiar dacă Ronaldo mai are un an de contract cu echipa de pe Old Trafford, portughezul nu exclude varianta unei despărțiri în această vară, mai ales că nu îi surâde ideea de a juca în Europa League, iar presa din Anglia scrie că este nemulțumit și de lipsa de reacție pe piața de mercato a clubului său.
Cristiano Ronaldo
Todd Boehly, noul patron american al lui Chelsea, ocupă în acest și funcția de director sportiv interimar al clubului, după despărțirea londonezilor de Marina Granovskaia. Boehly este pregătit pentru lucruri mărețe pe Stamford Bridge, iar americanul caută înlocuitor pentru Romelu Lukaku, belgianul urmând să se întoarcă în această vară la Inter.
Potrivit The Athletic, Todd Boehly a mers în Portugalia și s-a întâlnit cu Jorge Mendes, agentul lui Cristiano Ronaldo. Potrivit sursei mai sus citate, viitorul lui Cristiano Ronaldo și o posibilă mutare a acestuia pe Stamford Bridge s-au numărat printre subiectele discutate de cei doi. Momentan nu se știe dacă o asemenea mutare poate avea loc, iar Manchester United se așteaptă ca portughezul să își ducă la înțelegerea la final, chiar dacă are mai multe semne de întrebare legate de viitorul său.
Această veste vine după ce Bayern a negat deja orice zvon legat de un posibil transfer al portughezului pe Allianz Arena.
Citește și:

Ronaldo mai are un an de contract cu Manchester United

Cristiano Ronaldo a revenit vara trecută la Manchester United și mai are contract cu echipa de pe Old Trafford pentru încă un sezon. Ajuns la 37 de ani, portughezul nu este încă sigur că va continua la Manchester și în sezonul viitor, chiar dacă a vorbit recent despre noul antrenor al echipei, Erik ten Hag, anunțând că acesta are parte de toată susținerea sa:
"Am fost și încă sunt fericit să mă aflu aici. Știu că el a făcut o treabă grozavă la Ajax și că este un antrenor cu experiență, dar trebuie să îi oferim timp pentru ca lucrurile să se schimbe așa cum vrea el.
Sper să avem succes, îi urez mult succes. Suntem fericiți și nerăbdători. Trebuie să credem că anul viitor vom câștiga trofee. Eu cred că Manchester United va fi acolo unde trebuie să fie. Uneori durează, dar eu cred în continuare", a declarat Ronaldo după instalarea lui Ten Hag la United.
Cu toate acestea, Manchester United nu a reușit să facă vreun transfer de la sosirea noului antrenor, în ciuda faptului că rivalele din Premier League nu au ratat startul și au făcut deja mutări importante: Haaland la Manchester City sau Nunez la Liverpool.
Presa din Anglia scrie că Ronaldo este nemulțumit de lipsa de activitate în ceea ce privește transferurile din această vară la United, iar acesta poate fi un alt motiv pentru care portughezul va lua în calcul despărțirea de clubul de pe Old Trafford în această vară.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo