Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Agentul lui Ronaldo îi caută înlocuitor lui Kane la Tottenham! Unde poate ajunge englezul și pe cine a pus ochii Spurs

Alex Masgras

Actualizat 28/03/2022 la 14:19 GMT+3

Viitorul lui Harry Kane la Tottenham este incert, iar atacantul englez se află pe radarul celor de la Manchester United. De asemenea, presa din Anglia scrie că Jorge Mendes, impresarul lui Cristiano Ronaldo, este cel care îi caută înlocuitor lui Kane.

Harry Kane of Tottenham Hotspur celebrates at full time of the Premier League match between Leicester City and Tottenham Hotspur at The King Power Stadium on January 19, 2022 in Leicester, England. (Photo by Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Harry Kane va avea parte de o nouă vară agitată. După EURO 2020, atacantul englez a fost în centrul atenției, fiind aproape să plece de la Tottenham. În cele din urmă el a rămas la Spurs, dar sunt șanse mari ca în această vară să părăsească echipa lui Antonio Conte.
Manchester United este una dintre echipele care îl vor pe Kane. Diavolii roșii au fost interesați de serviciile atacantului englez și vara trecută, dar au renunțat la această idee, după sosirile lui Sancho și Cristiano Ronaldo.
Potrivit The Athletic, fostul președinte al lui United, Ed Woodward, l-a informat pe Daniel Levy, conducătorul lui Tottenham, că echipa este interesată de atacantul englez, dar o eventuală mutare va trebui să aștepte până în 2022. Cu doar două luni până la finalul actualului sezon, Tottenham îi caută deja un înlocuitor lui Harry Kane, iar cel care se ocupă de acest lucru este Jorge Mendes, agentul lui Ronaldo.
Citește și:

Darwin Nunez și Tammy Abraham, pe lista lui Tottenham

Potrivit sursei mai sus menționate, Jorge Mendes a pregătit deja câteva nume interesante pentru înlocuirea lui Harry Kane. Este vorba de Darwin Nunez, starul lui Benfica, dar și Tammy Abraham, cel care are parte de un sezon foarte bun sub comanda lui Jose Mourinho la AS Roma.
Harry Kane va intra în ultimii doi ani de contract cu Tottenham, iar vara aceasta pare să fie ultima șansă pentru Daniel Levy de a încasa o sumă bună pentru atacantul englez. Vara trecută, Kane a refuzat oferta de prelungire a contractului din partea clubului londonez, refuz venit după ce a ratat transferul la Manchester City.
De atunci, lucrurile s-au schimbat, iar Manchester City s-a reorientat către Erling Haaland, fiind în pole-position pentru semnătura atacantului norvegian. Astfel, United are șanse mari să îl aducă pe Harry Kane, dar decizia va depinde și dorințele antrenorului care va prelua banca tehnică din vară.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo