Harry Kane va avea parte de o nouă vară agitată. După EURO 2020, atacantul englez a fost în centrul atenției, fiind aproape să plece de la Tottenham. În cele din urmă el a rămas la Spurs, dar sunt șanse mari ca în această vară să părăsească echipa lui Antonio Conte.
Manchester United este una dintre echipele care îl vor pe Kane. Diavolii roșii au fost interesați de serviciile atacantului englez și vara trecută, dar au renunțat la această idee, după sosirile lui Sancho și Cristiano Ronaldo.
Potrivit The Athletic, fostul președinte al lui United, Ed Woodward, l-a informat pe Daniel Levy, conducătorul lui Tottenham, că echipa este interesată de atacantul englez, dar o eventuală mutare va trebui să aștepte până în 2022. Cu doar două luni până la finalul actualului sezon, Tottenham îi caută deja un înlocuitor lui Harry Kane, iar cel care se ocupă de acest lucru este Jorge Mendes, agentul lui Ronaldo.
Premier League
Cristiano Ronaldo a cerut clubului Manchester United să-l lase să plece! Motivul portughezului
ACUM O ORĂ
Citește și:

Darwin Nunez și Tammy Abraham, pe lista lui Tottenham

Potrivit sursei mai sus menționate, Jorge Mendes a pregătit deja câteva nume interesante pentru înlocuirea lui Harry Kane. Este vorba de Darwin Nunez, starul lui Benfica, dar și Tammy Abraham, cel care are parte de un sezon foarte bun sub comanda lui Jose Mourinho la AS Roma.
Harry Kane va intra în ultimii doi ani de contract cu Tottenham, iar vara aceasta pare să fie ultima șansă pentru Daniel Levy de a încasa o sumă bună pentru atacantul englez. Vara trecută, Kane a refuzat oferta de prelungire a contractului din partea clubului londonez, refuz venit după ce a ratat transferul la Manchester City.
De atunci, lucrurile s-au schimbat, iar Manchester City s-a reorientat către Erling Haaland, fiind în pole-position pentru semnătura atacantului norvegian. Astfel, United are șanse mari să îl aducă pe Harry Kane, dar decizia va depinde și dorințele antrenorului care va prelua banca tehnică din vară.
Premier League
"Liverpool are dreptul de a trece peste structura salarială pentru legenda Mo Salah"
ACUM 3 ORE
Premier League
Cum arată cotele pentru titlul de golgeter în Anglia?
ACUM 5 ORE