Prima etapă din Premier League în 2022 înregistrează și al doilea meci amânat. Confruntarea de duminică dintre Southampton și Newcastle United, pe Stadionul St. Mary, va fi reprogramată din cauza cazurilor de coronavirus și a accidentărilor numeroase din tabăra "coțofenelor".
Aseară, Premier League a anunțat faptul că nici partida dintre Leicester și Norwich nu se va desfășura, din același motiv.
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
ACUM 4 ORE
Newcastle este la doilea meci consecutiv amânat, după anularea întâlnirii de joi de la Everton. În conformitate cu protocolul, gruparea de pe St. James Park a înaintat o cerere de amânare și pentru întâlnirea de la Southampton, aprobată de Consiliul de administrație al Premier League.

Newcastle avea cel puțin 10 jucători de la prima echipă indisponibili

Clubul a anunțat că nu va nominaliza persoanele infectate cu coronavirus sau statutul lor de vaccinare. "Solicităm ca intimitatea lor să fie respectată și le dorim însănătoșire completă și rapidă", a anunțat Newcastle pe site-ul oficial.
Din informațiile care au circulat în ultimele zile în Anglia, Newcastle avea cel puțin 10 jucători de la prima echipă indisponibili. Karl Darlow, Joe Willock, Ciaran Clark și Matt Ritchie s-ar număra printre jucătorii aflați în carantină. Callum Wilson și Allan Saint-Maximin s-au accidentat la partida de luni cu Manchester United (scor 1-1) și au mărit lista jucătorilor care nu puteau juca. Pe aceasta se mai regăseau Federico Fernandez, Isaac Hayden, Paul Dummett și Jamal Lewis. Javier Manquillo era și el suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.
Newcastle este într-o situație complicată în Premier League, pe locul 19, cu 11 puncte. Eddie Howe așteaptă transferuri cât mai rapid, pentru a încerca să salveze corabia de la retrogradare.
Meciuri amânate din cauza COVID-19, în Premier League
  • Etapa 21: Leicester – Norwich, Southampton - Newcastle
  • Etapa 20: Leeds - Villa, Arsenal - Wolves, Everton - Newcastle
  • Etapa 19: Burnley - Everton, Liverpool - Leeds, Wolves - Watford
  • Etapa 18: Aston Villa - Burnley, Southampton - Brentford, Watford - Palace, West Ham - Norwich, United - Brighton
  • Etapa 17: Brentford - United, Burnley - Watford, Leicester - Spurs
  • Etapa 16: Brighton - Spurs
Premier League
Christian Eriksen ar vrea să joace din nou în Champions League! Ce a spus despre viitorul său
ACUM 8 ORE
Premier League
Pep Guardiola, ferm după egalul lui Manchester City cu West Ham! "Pot să vă asigur de ceva"
ACUM O ZI