Manchester City și Liverpool au dominat categoric ultimele sezoane din Premier League, arătând de fiecare dată că se află la mare distanță față de celelalte echipe din Anglia. În această vară, echipele lui Pep Guardiola și Jurgen Klopp s-au întărit în atac.
Pe Etihad a ajuns Erling Haaland, unul dintre cei mai doriți tineri atacanți ai Europei. Norvegianul a impresionat în cei doi ani și jumătate petrecuți la Borussia Dortmund, atrăgând atenția celor mai importante cluburi din Europa.
După anunțul transferului lui Haaland la City, Liverpool a replicat imediat și l-a adus pe uruguayanul Darwin Nunez de la Benfica. Nunez a impresionat în Portugalia și i-a atras atenția lui Jurgen Klopp în dubla pe care Liverpool a disputat-o contra lusitanilor în sezonul trecut de UEFA Champions League, atunci când Nunez a marcat în poarta "cormoranilor" de două ori.
Premier League
Neville îl acuză pe Ronaldo pentru haosul creat la United. Ce spune despre situația lusitanului
IERI LA 12:04
Citește și:

Alan Shearer, încântat să îi vadă pe Haaland și Nunez în Premier League

Alan Shearer, fostul mare atacant al celor de la Newcastle, vede cu ochi buni cele două transferuri făcute de Manchester City și Liverpool. Shearer este convins că cei doi vor confirma și vor marca o mulțime de goluri în sezoanele următoare, ajutând echipele lor să devină și mai bune decât sunt în prezent:
"Două transferuri uriașe! Doi jucători fantastici. Sunt sigur că amândoi vor marca multe goluri în Premier League și că își vor ajuta echipele să devină mai bune.
I-am văzut în Champions League, evident. Este grozav pentru Premier League că echipele pot atrage asemenea jucători. Sunt nerăbdător să îi văd jucând sezonul viitor.
Amândouă au avut succes sezonul trecut, iar atunci când câștig lucruri, trebuie să cauți să te întărești", a declarat Alan Shearer pentru Sky Sports.
Premier League
Jucătorii lui Liverpool nu voiau să participe la parada din sezonul trecut. Mărturia unui om de bază
IERI LA 11:32
Premier League
Lingard răspunde acuzațiilor legate de transferul la Forest. Ce a spus mijlocașul englez
05/08/2022 LA 18:18