Liverpool a primit o veste proastă după succesul cu 2-0 de pe Emirates, de la mijlocul săptămânii, într-un meci restanță din Premier League. Trent Alexander-Arnold a suferit o accidentare la coapă și va fi indisponibil pentru câteva săptămâni.
În primă fază, el ratează meciurile naținalei Angliei de la sfârșitul acestei luni, împotriva Elveției și Coastei de Fildeș. După declarația lui Jurgen Klopp, din cadrul conferinței de presă înaintea jocului cu Nottingham din FA Cup, fundașul va rata cel puțin două jocuri și ale echipei de club, la începutul luinii aprilie, contra lui Watford în Premier League și în manșa tur cu Benfica din Liga Campionilor.

Jurgen Klopp: "Nu cunosc niciun jucător în lume care să joace ca Trent"

Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
ACUM 2 ORE
După cele două partide, Liverpool se va deplasa pe Etihad, pentru marele derby cu Manchester City, meci ce poate fi decisiv în lupta la titlu.
"Vom vedea cât se va prelungi absența. Desigur, înlocuirea lui Trent este dificilă, dar nu imposibilă. Îl avem pe Joe (n.r. Joe Gomez). Teoretic putem schimba și sistemul. Deci avem câteva opțiuni, dar aveți dreptate, el este foarte influent în jocul echipei", a declarat Jurgen Klopp
Nu cunosc niciun jucător în lume care să joace ca Trent. Așa că va fi dificil să găsești un înlocuitor unu versus unu"
Gareth Southgate, selecționerul Angliei, va fi obligat la rândul lui să cheme un înlocuitor pentru Alexander-Arnold.
Premier League
Jurgen Klopp, supărat pe fanii lui Wolverhampton! Ce l-a nemulțumit pe german
ACUM 3 ORE
Premier League
Geniul lui Pep Guardiola! "Una dintre cele mai bune schimbări din istoria Premier League"
ACUM 8 ORE