Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alarmă la Liverpool. Un star s-a accidentat și ar putea rata derby-ul cu Manchester City

Andrei Nicolae

Publicat 18/03/2022 la 16:45 GMT+2

Trent Alexander-Arnold se confruntă cu o cursă contra-cronometru de a fi apt pentru confruntarea la titlu cu Manchester City, programată în 10 aprilie. Fundașul dreapta de la Liverpool a suferit o accidentare la coapsă în victoria cu Arsenal din această săptămână.

Trent Alexander-Arnold e Ivan Perisic durante Inter-Liverpool - Champions League 2021-22

Credit imagine: Getty Images

Liverpool a primit o veste proastă după succesul cu 2-0 de pe Emirates, de la mijlocul săptămânii, într-un meci restanță din Premier League. Trent Alexander-Arnold a suferit o accidentare la coapă și va fi indisponibil pentru câteva săptămâni.
În primă fază, el ratează meciurile naținalei Angliei de la sfârșitul acestei luni, împotriva Elveției și Coastei de Fildeș. După declarația lui Jurgen Klopp, din cadrul conferinței de presă înaintea jocului cu Nottingham din FA Cup, fundașul va rata cel puțin două jocuri și ale echipei de club, la începutul luinii aprilie, contra lui Watford în Premier League și în manșa tur cu Benfica din Liga Campionilor.

Jurgen Klopp: "Nu cunosc niciun jucător în lume care să joace ca Trent"

După cele două partide, Liverpool se va deplasa pe Etihad, pentru marele derby cu Manchester City, meci ce poate fi decisiv în lupta la titlu.
"Vom vedea cât se va prelungi absența. Desigur, înlocuirea lui Trent este dificilă, dar nu imposibilă. Îl avem pe Joe (n.r. Joe Gomez). Teoretic putem schimba și sistemul. Deci avem câteva opțiuni, dar aveți dreptate, el este foarte influent în jocul echipei", a declarat Jurgen Klopp
Nu cunosc niciun jucător în lume care să joace ca Trent. Așa că va fi dificil să găsești un înlocuitor unu versus unu"
Gareth Southgate, selecționerul Angliei, va fi obligat la rândul lui să cheme un înlocuitor pentru Alexander-Arnold.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo