Jurgen Klopp are motive serioase de îngrijorare înaintea debutului echipei Liverpool în noul sezon din Premier League, care se va produce sâmbătă, într-un meci în deplasare cu nou-promovata Norwich (ora 19:30). Fundașul stânga Andy Robertson s-a accidentat la gleznă în partida amicală cu Bilbao (1-1) de duminică, iar managerul "cormoranilor" așteaptă cu nerăbdare rezultatul RMN-ului pe care jucătorul îl va efectua azi, pentru a determina amploarea leziunii.
"Durerea s-a instalat deja, dar nu putem spune nimic mai departe fără o evaluare ulterioară. El trebuie să facă o scanare și apoi vom ști mai multe", a declarat managerul grupării de pe Anfield.

Andy Robertson nu a ratat niciun meci în sezonul trecut din Premier League

Premier League
Manchester United pregătește deja perioada de mercato din vară! Pe cine au pus ochii "diavolii"
ACUM 3 ORE
Andy Robertson este un titular indiscutabil în echipa lui Liverpool. Căpitanul naționalei Scoției nu a ratat niciun meci din Premier League în ediția precedentă.
"Evident, nu știm în acest moment cât de gravă este accidentarea. A fost destul de dureros și de aceea Andy a ieșit de pe teren. Probabil că l-ați văzut pe imaginile TV mai bine decât noi, el și-a a răsucit glezna".
După meciul amical cu Bilbao, Andy Robertson a făcut deja un prim anunț într-o postare, în care a ținut în primul rând să le mulțumească fanilor pentru susținere: "Sprijinul vostru a fost uimitor! Vă mulțumim pentru toate mesajele, sunt pozitiv, dar să vedem ce va aduce ziua de mâine (n.r. cu referire la investigațiile medicale)".
Dincolo de problema lui Andy Robertson. Jurgen Klopp a declarat că mai are nevoie de întăriri la echipă. Gruparea de pe Anfield a fost destul de liniștită în această fereastră de trasfer. L-a achiziționat doar pe Ibrahima Konate de la echipa RB Leipzig, pentru a-și consolida opțiunile defensive.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Liverpool a terminat cu 1-1 cu Bilbao, după ce Diogo Jota a deschis scorul în prima repriză. Alex Berenguer a egalat pentru basci în minutul 53. Formația condusă de Jurgen Klopp speră într-o revanșă în acest sezon în Premier League, după ce în ultimul sezon a prins Top 4 cu dificultate.
Premier League
Christian Eriksen negociază cu un club din Premier League! Ce echipă l-a ofertat pe mijlocașul danez
ACUM 8 ORE
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 22-a din Premier League
ACUM 14 ORE