Fulham este prima echipă care a promovat în Premier League, iar după ce a învins Luton Town, luni seara, cu 7-0, și-a asigurat și titlul în Championship. Lucrul inedit al respectivei întâlniri a venit din partea atacantului Aleksandar Mitrovic, care a înscris de două ori și a depășit recordul all-time de goluri în eșalonul secund al fotbalului din Anglia.
Internaționalul Serbiei a doborât recordul de 42 de goluri al lui Guy Whittingham, într-un singur sezon. Cu cele două reușite, Mitrovic a ajuns la 43 de goluri!

Aleksandar Mitrovic: "Am vrut să-l dobor cu această ocazie și asta s-a întâmplat"

Premier League
Arsenal, ofensivă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta vrea încă un jucător de la City
27/05/2022 LA 10:23
"Știu că întotdeauna am spus că nu mă gândesc record, dar când ești atât de aproape și toată lumea începe să vorbească despre el, am vrut să-l dobor cu această ocazie și asta s-a întâmplat", a spus Mitrovic pentru Sky Sports.
Fulham este antrenată în prezent de Marco Silva, fost antrenor la Everton, și revine în Premier League după un sezon de absență. În ediția viitoare, în prima ligă vor activa nu mai puțin de șapte formații din Londra: Chelsea, Arsenal, Tottenham, West Ham, Crystal Palace, Brentford și Fulham.
Cu ocazia partidei cu Luton, gruparea de pe Craven Cottage a depășit și granița celor 100 de goluri în acest sezon!
Citește și:
"Ce mod fantastic de a termina acest sezon, cu Mitrovic marcând pentru 7-0 și doborând recordul. Îl merită. A făcut și un joc fantastic, este un foarte bun profesionist, un băiat bun. S-a bucurat de moment, tuturor ne face plăcere să fim alături de el", a declarat Marco Silva.
"43 de goluri în campionat este uluitor. El merită toate felicitările. Este un atacant de top la orice nivel. A demonstrat și la nivel internațional că, dacă va avea o șansă, nu o ratează. Este cu adevărat profesionist. Suntem împreună patru sau cinci ani acum, așa că îl cunosc bine", a susținut și căpitanul lui Fulham, Tom Cairney.
Premier League
Van Dijk a ales echipa ideală în care ar vrea să joace! Un singur coleg de la Liverpool are loc
27/05/2022 LA 08:08
Premier League
Thomas Tuchel va primi buget de 200 de milioane de lire sterline pentru transferuri în această vară
25/05/2022 LA 13:34