Cristiano Ronaldo s-a despărțit săptămâna trecută de Juventus, revenind la Manchester United, club pentru care a mai evoluat în perioada 2003-2009. Englezii au anunțat astăzi, pe site-ul oficial, mutarea portughezului, care a făcut vizita medicală, semnând apoi un contract valabil pe două sezoane, cu opțiune de prelungire pe încă un an.
Cei de la United au publicat și prima declarație a lui Ronaldo după revenirea la Manchester. Starul în vârstă de 36 de ani s-a declarat copleșit de reacțiile pozitive ale fanilor, care l-au asaltat cu mesaje după anunțul transferului său înapoi în Premier League.
"Manchester United este un club care a avut mereu un loc special în inima mea, și am fost copleșit de toate mesajele pe care le-am primit din momentul anunțului făcut vineri. Abia aștept să joc pe Old Trafford în fața unui stadion plin și să mă revăd cu fanii. Aștept cu nerăbdare să mă alătur lotului după meciurile cu echipa națională și sper să avem un sezon plin de succese împreună", a spus Cristiano Ronaldo.
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
ACUM 19 ORE

Reacția lui Ole Gunnar Solskjaer

La rândul său, antrenorul lui Manchester United a comentat transferul portughezului. Ole Gunnar Solskjaer s-a arătat încântat de această mutare, punctând care sunt aspectele de care va beneficia lotul său după sosirea lui Ronaldo pe Old Trafford.
"Rămâi fără cuvinte când încerci să îl descrii pe Ronaldo. Nu este numai un jucător fabulos, dar și o persoană minunată. Trebuie să fii o persoană foarte specială pentru a avea dorința și capabilitatea de a juca la un nivel de top pentru o perioadă atât de lungă. Nu am niciun dubiu că va continua să ne impresioneze pe toți și că experiența sa va fi vitală pentru jucătorii mai tineri din lot. Revenirea lui Ronaldo demonstrează farmecul unic al acestui club și sunt absolut încântat de faptul că s-a întors acasă, acolo unde a început totul", a declarat tehnicianul care i-a fost coechipier lui Ronaldo la United între anii 2003-2007.
Antrenorul 'diavolilor roșii' a vorbit recent și despre obsesia portughezului de a le închide gura criticilor. Ole Gunnar Solskjaer a dezvăluit că lusitanul este 'obsedat' de a le demonstra celor mai răutăcioși de ce este în stare.
"Sunt convins că îi plac toate discuțiile despre faptul că ar fi prea bătrân, o ia personal și va arăta ce poate face. Este un mare jucător și un mare om. Mă bucur că eu continui să construiesc această echipă, el va aduce ceva complet diferit. Cred că toată lumea abia așteaptă să-l avem pe Cristiano în echipă, cu actele făcute, și să lucreze cu el. Sperăm ca Ronaldo să ne arate ce a făcut în carieră. Știm că e un jucător mai experimentat față de atunci când a fost aici ultima dată, a evoluat și a avut o carieră incredibilă", a mărturisit Solskjaer.
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
21/01/2022 LA 12:06
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17