Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Am fost copleșit!" Prima reacție a lui Ronaldo după ce s-a întors la Manchester United

Bianca Dumitru

Publicat 31/08/2021 la 12:24 GMT+3

Cristiano Ronaldo s-a întors la Manchester United, clubul anunțând în această dimineață pe site-ul oficial faptul că portughezul a semnat un contract valabil două sezoane. Fotbalistul a oferit și prima declarație după revenirea în Premier League, arătându-se copleșit de iubirea fanilor.

Cristiano Ronaldo s-a întors la Manchester United

Credit imagine: Twitter

Cristiano Ronaldo s-a despărțit săptămâna trecută de Juventus, revenind la Manchester United, club pentru care a mai evoluat în perioada 2003-2009. Englezii au anunțat astăzi, pe site-ul oficial, mutarea portughezului, care a făcut vizita medicală, semnând apoi un contract valabil pe două sezoane, cu opțiune de prelungire pe încă un an.
Cei de la United au publicat și prima declarație a lui Ronaldo după revenirea la Manchester. Starul în vârstă de 36 de ani s-a declarat copleșit de reacțiile pozitive ale fanilor, care l-au asaltat cu mesaje după anunțul transferului său înapoi în Premier League.
"Manchester United este un club care a avut mereu un loc special în inima mea, și am fost copleșit de toate mesajele pe care le-am primit din momentul anunțului făcut vineri. Abia aștept să joc pe Old Trafford în fața unui stadion plin și să mă revăd cu fanii. Aștept cu nerăbdare să mă alătur lotului după meciurile cu echipa națională și sper să avem un sezon plin de succese împreună", a spus Cristiano Ronaldo.

Reacția lui Ole Gunnar Solskjaer

La rândul său, antrenorul lui Manchester United a comentat transferul portughezului. Ole Gunnar Solskjaer s-a arătat încântat de această mutare, punctând care sunt aspectele de care va beneficia lotul său după sosirea lui Ronaldo pe Old Trafford.
"Rămâi fără cuvinte când încerci să îl descrii pe Ronaldo. Nu este numai un jucător fabulos, dar și o persoană minunată. Trebuie să fii o persoană foarte specială pentru a avea dorința și capabilitatea de a juca la un nivel de top pentru o perioadă atât de lungă. Nu am niciun dubiu că va continua să ne impresioneze pe toți și că experiența sa va fi vitală pentru jucătorii mai tineri din lot. Revenirea lui Ronaldo demonstrează farmecul unic al acestui club și sunt absolut încântat de faptul că s-a întors acasă, acolo unde a început totul", a declarat tehnicianul care i-a fost coechipier lui Ronaldo la United între anii 2003-2007.
Antrenorul 'diavolilor roșii' a vorbit recent și despre obsesia portughezului de a le închide gura criticilor. Ole Gunnar Solskjaer a dezvăluit că lusitanul este 'obsedat' de a le demonstra celor mai răutăcioși de ce este în stare.
"Sunt convins că îi plac toate discuțiile despre faptul că ar fi prea bătrân, o ia personal și va arăta ce poate face. Este un mare jucător și un mare om. Mă bucur că eu continui să construiesc această echipă, el va aduce ceva complet diferit. Cred că toată lumea abia așteaptă să-l avem pe Cristiano în echipă, cu actele făcute, și să lucreze cu el. Sperăm ca Ronaldo să ne arate ce a făcut în carieră. Știm că e un jucător mai experimentat față de atunci când a fost aici ultima dată, a evoluat și a avut o carieră incredibilă", a mărturisit Solskjaer.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo