Poliția din Cheshire a primit o reclamație în legătură cu o amenințare cu bombă la casa lui Harry Maguire, căpitanul lui Manchester United. Poliția a ajuns la casa fotbalistului și a efectuat cercetări în cursul zilei de joi, potrivit purătorului de cuvânt al lui Maguire:
"În ultimele 24 de ore, Harry a primit o amenințare serioasă cu bombă. El a raportat acest lucru poliției și acum se fac cercetări. Siguranța familiei sale și a celor din jurul său este prioritatea numărul 1 a lui Harry. El va continua să se pregătească pentru partida din acest weekend în mod normal și nu vom mai face comentarii în legătură cu acest subiect în acest moment", a declarat purtătorul de cuvânt al lui Harry Maguire.
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
ACUM O ORĂ
Poliția din Cheshire a anunțat că a folosit un câine pentru a căuta explozibil în jurul casei lui Harry Maguire, adăugând că nu a avut loc vreo evacuare. Harry Maguire locuiește alături de logodnica sa și cei doi copii.
Citește și:

Manchester United merge sâmbătă pe Emirates, pentru partida cu Arsenal

Așa cum a anunțat purtătorul de cuvânt al lui Maguire, căpitanul lui Manchester United se va antrena normal alături de coechipierii săi și va fi, cel mai probabil, prezent în partida de sâmbătă contra lui Arsenal.
După înfrângerea de marți de pe Anfield, Manchester United are mare nevoie de victorie în partida din weekend, Arsenal fiind una dintre cele două echipe cu care se luptă pentru locul 4. O posibilă înfrângere i-ar duce pe "diavoli" la 6 puncte de Arsenal, care și-ar putea mări avansul la 9 puncte, având un meci mai puțin disputat.
De asemenea, Arsenal are un moral foarte bun înaintea partidei de sâmbătă. Echipa lui Mikel Arteta a încheiat seria de trei înfrângeri consecutive din Premier League, după victoria obținută pe Stamford Bridge în fața lui Chelsea, scor 4-2.
Tottenham, ocupanta locului 4, care se află la egalitate de puncte cu Arsenal, joacă și ea sâmbătă seară, împotriva celor de la Brentofrd. O eventuală victorie a echipei lui Conte, plus înfrângerea de pe Emirates, ar pune-o pe Manchester United într-o situație extrem de dificilă.
Arsenal-Manchester United se joacă sâmbătă de la ora 14:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/04/21/3359428.jpg
Premier League
Christian Eriksen ar vrea să joace din nou în Champions League! Ce a spus despre viitorul său
ACUM 5 ORE
Premier League
Pep Guardiola, ferm după egalul lui Manchester City cu West Ham! "Pot să vă asigur de ceva"
ACUM 20 ORE