Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Andros Townsend, eroul ultimei zile din etapa a 4-a: "Mama m-a făcut să cred din nou"

Alex Masgras

Publicat 14/09/2021 la 10:51 GMT+3

Andros Townsend a marcat un gol superb pentru Everton, în victoria echipei lui Rafa Benitez împotriva celor de la Burnley, scor 3-1, în ultimul meci al etapei cu numărul patru din Premier League.

Andros Townsend of Everton celebrates scoring his teams second goal during the Premier League match between Everton and Burnley at Goodison Park on September 13

Credit imagine: Getty Images

Everton a câștigat partida cu Burnley de luni seară, ultima partidă din etapa a patra, scor 3-1 și rămâne neînvinsă în Premier League. La pauză s-a intrat cu 0-0, iar în minutul 53, oaspeții au deschis scorul. Chiar și în aceste condiții, trupa lui Rafa Benitez a reușit o revenire de senzație, marcând trei goluri în doar 6 minute.
Andros Townsend, transferat în această vară de la Crystal Palace, a centrat perfect la primul gol marcat de Keane, apoi a avut o execuție superbă, ducând scorul la 2-1. Un minut mai târziu, Demarai Gray, un alt nou venit în această vară pe Goodison Park, a dus scorul la 3-1.
picture

Everton, revenire de senzație cu Burnley! A dat trei goluri în 7 minute. Golul doi a fost fabulos

Andros Townsend a ținut să îi mulțumească mamei sale după reușita de aseară

Andros Townsend a vorbit după partidă despre reușita sa, ținând să îi mulțumească mamei sale, ea fiind cea care i-a redat încrederea: "Trebuie să îi mulțumesc mamei mele pentru că în timpul acestei săptămâni mi-a trimis un videoclip cu mai multe goluri marcate de mine. Ea le-a lipit și mi-a spus să încep să cred din nou în mine. Cred că s-a văzut acest lucru prin golul marcat în seara asta.
Am avut mereu asta în mine, trebuie doar să fiu capabil să produc în mod constant. Sper ca antrenorul să mă pună mereu în poziția potrivită pentru a marca și mai multe goluri și de a da pase decisive pentru acest club istoric", a spus Andros Townsend după partidă.
La finalul partidei, Rafa Benitez a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Townsend: "Eram convins că Andros va fi un jucător important pentru noi, l-am avut câteva luni când eram la Newcastle. Îi știam calitățile, iar acest lucru s-a văzut astăzi. De asemenea, este un profesionist desăvârșit și dornic mereu să învețe. Grupul de jucători pe care îl avem vrea să progreseze și sunt fericiți aici. El este unul dintre acești jucători și nu aveam îndoieli că nu va juca bine la noi", a spus după partidă Rafa Benitez.
Etapa viitoare, Everton va juca în deplasare la Aston Villa, în timp ce Burnley va primi vizita celor de la Arsenal.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo