Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Anthony Martial vrea să plece de la Manchester United! Unde poate ajunge francezul din iarnă

Eurosport
DeEurosport

Publicat 17/12/2021 la 13:44 GMT+2

Atacantul lui Manchester United, Anthony Martial, și-a exprimat dorința să părăsească clubul de pe Old Trafford în fereastra de transferuri din ianuarie, agentul său căutându-i o echipă la care să evolueze mai multe minute, decât o face în prezent.

Anthony Martial warms up ahead of the Carabao Cup Third Round match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford on September 22, 2021 in Manchester, England.

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Moraru Viviana
Conform publicațiilor din Italia, agentul lui Martial face tot posibilul pentru ca jucătorul să ajungă la Juventus. Gazzeta dello Sport susține că francezul nu mai este fericit la Manchester United, iar englezii ar fi dispuși să îl lase să plece.
Agentul jucătorului, Phillippe Lamboley, a confirmat faptul că francezul își dorește să plece de pe Old Trafford: "Anthony își dorește să părăsească clubul în ianuarie. Acesta are nevoie să joace". Martial a evoluat în 10 partide, în acest sezon, pentru Manchester United, marcând un singur gol, în remiza cu Everton.

Anthony Martial nu mai este fericit în condiția de rezervă la Manchester United

Transferurile din vară ale lui Cristiano Ronaldo și Jadon Sancho i-au minimizat șansele lui Martial la primul 11 ale lui United, la acest fapt adăugându-se și prezența lui Edinson Cavani în cadrul echipei, dar și recuperarea lui Marcus Rashford după acciddentare. Astfel, francezul caută cea mai rapidă cale de ieșire din club, fie sub formă de împrumut, fie transfer definitiv. Posibila destinație a lui Martial ar fi Juventus, însă United nu are de gând să-l lase atât de ușor să plece, jucătorul având contract până în 2024.
Ralf Rangnick a vorbit despre situația actuală a lui Anthony Martial, atacantul fiind accidentat: "După ce s-a antrenat cu echipa, a informat medicul că nu poate evolua din cauza durerii mult prea mari la genunchi". Totodată, antrenorul interimar al "diavolilor" a precizat faptul că, dacă jucătorul își dorește să plece la altă formație, va trebui ca el să-și anunțe clubul, nu agentul său sau media.
Premier League Today
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo