Articol scris de Moraru Viviana
Conform publicațiilor din Italia, agentul lui Martial face tot posibilul pentru ca jucătorul să ajungă la Juventus. Gazzeta dello Sport susține că francezul nu mai este fericit la Manchester United, iar englezii ar fi dispuși să îl lase să plece.
Agentul jucătorului, Phillippe Lamboley, a confirmat faptul că francezul își dorește să plece de pe Old Trafford: "Anthony își dorește să părăsească clubul în ianuarie. Acesta are nevoie să joace". Martial a evoluat în 10 partide, în acest sezon, pentru Manchester United, marcând un singur gol, în remiza cu Everton.
Premier League
Un număr impresionant de jucători vor să plece de la United! Fără ce vedete pot rămâne 'diavolii'
06/01/2022 LA 08:50

Anthony Martial nu mai este fericit în condiția de rezervă la Manchester United

Transferurile din vară ale lui Cristiano Ronaldo și Jadon Sancho i-au minimizat șansele lui Martial la primul 11 ale lui United, la acest fapt adăugându-se și prezența lui Edinson Cavani în cadrul echipei, dar și recuperarea lui Marcus Rashford după acciddentare. Astfel, francezul caută cea mai rapidă cale de ieșire din club, fie sub formă de împrumut, fie transfer definitiv. Posibila destinație a lui Martial ar fi Juventus, însă United nu are de gând să-l lase atât de ușor să plece, jucătorul având contract până în 2024.
Ralf Rangnick a vorbit despre situația actuală a lui Anthony Martial, atacantul fiind accidentat: "După ce s-a antrenat cu echipa, a informat medicul că nu poate evolua din cauza durerii mult prea mari la genunchi". Totodată, antrenorul interimar al "diavolilor" a precizat faptul că, dacă jucătorul își dorește să plece la altă formație, va trebui ca el să-și anunțe clubul, nu agentul său sau media.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
Premier League
Manchester United a refuzat prima ofertă pentru Martial! Ce i-a nemulțumit de pe englezi
28/12/2021 LA 18:56
Premier League
Martial, lăsat să plece în ianuarie dacă oferta va fi "în interesul clubului"! Anunțul lui Rangnick
27/12/2021 LA 10:23