Romelu Lukaku a bifat o revenire de senzație pe Stamford Bridge în sezonul trecut. Chelsea l-a transferat pe atacantul central de la Inter Milano pentru suma de 113 milioane de euro, în speranța de a-și rezolva problemele don ofensivă. Cu toate acestea, mutarea nu a asigurat rezultatele scontate. Lukaku a reușit să înscrie doar 12 goluri în 40 de apariții în toate competițiile până acum în acest sezon, nereușind să reproducă forma sa de la Inter Milano.
În ciuda formei slabe, Lukaku este acum asociat cu o mutare șocantă la Barcelona. Cassano, însă, nu este încântat de ideea de a-l vedea pe Lukaku jucând pentru Barcelona. Fostul star italian a transmis că nu va mai urmări echipa blaugrana dacă belgianul ajunge pe Camp Nou: "Sunt îndrăgostit de filozofia Barcelonei, dar dacă vor semna cu Lukaku nu mă voi mai uita la niciun meci. Să fim totuși serioși, el nu poate lega trei pase cu Chelsea, unde nu are concurență, la Barcelona se leagă 55 de pase înainte de a ajunge în fața porții, cum ar putea face el asta?".
CITEȘTE ȘI:
The Emirates FA Cup
Liverpool a cucerit trofeul FA Cup! "Cormoranii" au învins-o din nou pe Chelsea la penalty-uri
IERI LA 18:40

Romelu Lukaku, dorit de Xavi la Barcelona

Romelu Lukaku nu se simte bine la Chelsea. De altfel, el a fost pe punctul de părăsi echipa în iarnă. Însă pentru fereastra de transferuri din vară, totul indică faptul că va părăsi Londra. Bineînțeles, multe echipe sunt interesate, printre care și Barcelona. Catalanii știu că forța și calitățile atacantului sunt mai presus de orice îndoială, în ciuda faptului că nu are performanțele scontate la Chelsea, unde a marcat doar 12 goluri în acest an.
Cu toate acestea, în precedentele două sezoane la Inter a marcat un total de 64 de goluri în 95 de meciuri, recorduri de luat în seamă într-o competiție atât de complicată precum cea italiană.Mateu Alemany și Jordi Cruyff s-au întâlnit deja cu Federico Pastorello, reprezentantul jucătorului, pentru a vedea posibilitățile de a face transferul realizabil. Spaniolii scriu că va fi o operațiune foarte complicată. Chelsea a plătit 115 milioane de euro pentru atacant în urmă cu un an, deci mai are de achitat 92 de milioane, iar acest lucru indică deja cât poate costa un transfer la care Barcelona nu poate ajunge astăzi.
https://i.eurosport.com/2022/04/30/3364196.jpg
Premier League
Lukaku, pregătit să vorbească despre viitorul său la Chelsea cu noii acționari! Declarația agentului
13/05/2022 LA 10:04
Liga
Barcelona a început negocierile pentru fundașul dorit de Xavi! Cât ar trebui să o achite catalanii
04/05/2022 LA 11:12