Antonio Conte nu traversează o perioadă grozavă cu Tottenham. Londonezii au ajuns la 3 eșecuri consecutive în Premier League și au în față o deplasare infernală, pe terenul campionei Manchester City. Antonio Conte a prefațat partida de pe Emirates și a recunoscut că echipa sa pleacă cu șansa a 2-a.
"Manchester City, după părerea mea, este favorită pentru a câștiga Premier League în acest sezon și este, de asemenea, una dintre favoritelela cucerireaChampions League! Vorbim de o echipă care este foarte, foarte puternică din toate punctele de vedere. Practic nu văd nicio slăbiciune în această echipă.
Cu siguranță va fi un joc dificil pentru noi, dar în același timp vrem să încercăm să jucăm și vrem să încercăm să folosim acest joc și pentru a ne crește nivelul. Știm că probabil vor avea în posesia 70-75 de minute în timpul jocului, dar vrem să încercăm să schimbăm ceva și să arătăm, de asemenea, că putem lupta cu echipele puternice", a spus Conte, citat de Daily Mail.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
IERI LA 06:08
Citește și:

Conte: "Guardiola e cel mai bun antrenor din lume"

Antonio Conte l-a elogiat în mod special și pe Gaurdiola, pe care îl consideră cel mai bun antrenor din lume la ora actuală, argumentând că a reușit performanțe la cluburi diferite, iar concepția sa despre fotbal a fost aplicată la fiecare dintre ele.
"Manchester City are cel mai bun antrenor din lume pentru că a demonstrat la mai multe echipe, în multe situații diferite. A avut susținere totală la Barcelona, Bayern sau City și a reușit să construiască echipe puternice. Repet, când vezi o echipă a lui Pep Guardiola, poți vedea o idee despre fotbal și înțelegi că se muncește mult la acea echipă, iar această muncă este ideea lui. Din acest motiv, pentru mine, este cel mai bun antrenor în lume în acest moment", a adăugat Conte.
Partida Mancehster City - Tottenham va avea loc sâmbătă, de la ora 19:30 și va fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
21/05/2022 LA 04:47