Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Antonio Conte a dat verdictul: "Pentru mine, el este cel mai bun antrenor din lume!"

Nicu Savin

Publicat 18/02/2022 la 12:44 GMT+2

Antonio Conte a susținut conferința de presă de dinaintea partidei dintre Manchester City și Tottenham, iar antrenorul londonezilor a vorbit la superlativ despre Pep Guardiola, pe care în consideră cel mai bun antrenor din lume la ora actuală, aducând și câteva argumente în acest sens.

LONDON, ENGLAND - JANUARY 09: Antonio Conte, Manager of Tottenham Hotspur is interviewed following the Emirates FA Cup Third Round match between Tottenham Hotspur and Morecambe at Tottenham Hotspur Stadium on January 09, 2022 in London, England. (Photo by

Credit imagine: Eurosport

Antonio Conte nu traversează o perioadă grozavă cu Tottenham. Londonezii au ajuns la 3 eșecuri consecutive în Premier League și au în față o deplasare infernală, pe terenul campionei Manchester City. Antonio Conte a prefațat partida de pe Emirates și a recunoscut că echipa sa pleacă cu șansa a 2-a.
"Manchester City, după părerea mea, este favorită pentru a câștiga Premier League în acest sezon și este, de asemenea, una dintre favoritelela cucerireaChampions League! Vorbim de o echipă care este foarte, foarte puternică din toate punctele de vedere. Practic nu văd nicio slăbiciune în această echipă.
Cu siguranță va fi un joc dificil pentru noi, dar în același timp vrem să încercăm să jucăm și vrem să încercăm să folosim acest joc și pentru a ne crește nivelul. Știm că probabil vor avea în posesia 70-75 de minute în timpul jocului, dar vrem să încercăm să schimbăm ceva și să arătăm, de asemenea, că putem lupta cu echipele puternice", a spus Conte, citat de Daily Mail.
Citește și:

Conte: "Guardiola e cel mai bun antrenor din lume"

Antonio Conte l-a elogiat în mod special și pe Gaurdiola, pe care îl consideră cel mai bun antrenor din lume la ora actuală, argumentând că a reușit performanțe la cluburi diferite, iar concepția sa despre fotbal a fost aplicată la fiecare dintre ele.
"Manchester City are cel mai bun antrenor din lume pentru că a demonstrat la mai multe echipe, în multe situații diferite. A avut susținere totală la Barcelona, Bayern sau City și a reușit să construiască echipe puternice. Repet, când vezi o echipă a lui Pep Guardiola, poți vedea o idee despre fotbal și înțelegi că se muncește mult la acea echipă, iar această muncă este ideea lui. Din acest motiv, pentru mine, este cel mai bun antrenor în lume în acest moment", a adăugat Conte.
Partida Mancehster City - Tottenham va avea loc sâmbătă, de la ora 19:30 și va fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo