Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Antonio Conte crede că ședința de joi din Premier League a fost o pierdere de timp: "Parcă vorbeam cu pereții"

Alex Masgras

Publicat 24/12/2021 la 13:47 GMT+2

Antonio Conte nu a fost impresionat de ședința de joi din Premier League în care antrenorii au vorbit despre bunăstarea jucătorilor și despre programul încărcat din perioada sărbătorilor de iarnă, în contextul numărului ridicat de cazuri de Covid-19.

Antonio Conte (Tottenham)

Credit imagine: Getty Images

Ședința de joi la care au participat antrenorii din Premier League nu a lămurit nimic. Antonio Conte, antrenorul lui Tottenham, crede că această întâlnire a fost o adevărată pierdere de timp, deoarece Premier League deja a hotărât cum se va continua în perioada următoare.
La conferința de presă premergătoare partidei dintre Tottenham și Crystal Palace, antrenorul italian a fost sincer și și-a exprimat părerea despre ședința de joi:
"Trebuie să fiu sincer, a fost o ședință în care am încercat să vorbim. Unii antrenori au încercat să vorbească, să întrebe dacă există soluții, dar totul a fost deja decis și ieri parcă vorbeam cu pereții".
Întrebat dacă i s-a părut o pierdere de timp, Conte a spus: "Cred că da. Pentru că, așa cum am mai spus și înainte, când ai un perete în fața ta, poți spune și poți întreba ce vrei. Toate deciziile au fost luate deja".

Antonio Conte vrea o schimbare și în Cupa Ligii Angliei

Antonio Conte vrea o schimbare și în Cupa Ligii Angliei. Tottenham s-a calificat la mijlocul acestei săptămâni în semifinalele competiției, acolo unde o va întâlni pe Chelsea, fosta echipă a lui Conte. Spre deosebire de celelalte tururi, semifinalele Cupei Ligii Angliei se desfășoară în sistem tur-retur, lucru care nu este pe placul italianului. Programul din perioada sărbătorilor de iarnă este cel mai aglomerat din sezon, iar acesta a fost deja dat peste cap de numărul mare de infectați cu Covid-19, astfel încât Antonio Conte vrea ca semifinalele să se dispute într-o singură manșă.
"Sincer să fiu, daca ar fi să decid eu, poate ar fi mai bine să fie o singură partidă în semifinale, nu două. Mai ales în contextul actual. Dar trebuie să respectăm regulile. Mulți dintre jucătorii care au jucat au avut Covid. La un moment dat, intensitatea partidei a scăzut, așa că am făcut mai multe schimbări", a declarat Antonio Conte la finalul partidei în care a folosit toate cele 5 schimbări pe care le-a avut la dispoziție în semifinale.
Următorul meci al lui Tottenham va fi cu Crystal Palace, pe teren propriu. Partida poate fi urmărită luni seara, de la ora 20:00, pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Program Premier League Boxing Day 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo