Ședința de joi la care au participat antrenorii din Premier League nu a lămurit nimic. Antonio Conte, antrenorul lui Tottenham, crede că această întâlnire a fost o adevărată pierdere de timp, deoarece Premier League deja a hotărât cum se va continua în perioada următoare.
La conferința de presă premergătoare partidei dintre Tottenham și Crystal Palace, antrenorul italian a fost sincer și și-a exprimat părerea despre ședința de joi:
"Trebuie să fiu sincer, a fost o ședință în care am încercat să vorbim. Unii antrenori au încercat să vorbească, să întrebe dacă există soluții, dar totul a fost deja decis și ieri parcă vorbeam cu pereții".
Premier League
Cristiano Ronaldo a cerut clubului Manchester United să-l lase să plece! Motivul portughezului
ACUM 2 ORE
Întrebat dacă i s-a părut o pierdere de timp, Conte a spus: "Cred că da. Pentru că, așa cum am mai spus și înainte, când ai un perete în fața ta, poți spune și poți întreba ce vrei. Toate deciziile au fost luate deja".

Antonio Conte vrea o schimbare și în Cupa Ligii Angliei

Antonio Conte vrea o schimbare și în Cupa Ligii Angliei. Tottenham s-a calificat la mijlocul acestei săptămâni în semifinalele competiției, acolo unde o va întâlni pe Chelsea, fosta echipă a lui Conte. Spre deosebire de celelalte tururi, semifinalele Cupei Ligii Angliei se desfășoară în sistem tur-retur, lucru care nu este pe placul italianului. Programul din perioada sărbătorilor de iarnă este cel mai aglomerat din sezon, iar acesta a fost deja dat peste cap de numărul mare de infectați cu Covid-19, astfel încât Antonio Conte vrea ca semifinalele să se dispute într-o singură manșă.
"Sincer să fiu, daca ar fi să decid eu, poate ar fi mai bine să fie o singură partidă în semifinale, nu două. Mai ales în contextul actual. Dar trebuie să respectăm regulile. Mulți dintre jucătorii care au jucat au avut Covid. La un moment dat, intensitatea partidei a scăzut, așa că am făcut mai multe schimbări", a declarat Antonio Conte la finalul partidei în care a folosit toate cele 5 schimbări pe care le-a avut la dispoziție în semifinale.
Următorul meci al lui Tottenham va fi cu Crystal Palace, pe teren propriu. Partida poate fi urmărită luni seara, de la ora 20:00, pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/12/24/3276752.jpg
Premier League
"Liverpool are dreptul de a trece peste structura salarială pentru legenda Mo Salah"
ACUM 4 ORE
Premier League
Cum arată cotele pentru titlul de golgeter în Anglia?
ACUM 6 ORE