Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Antonio Conte, despre declarațiile în care spunea că pleacă de la Tottenham: "E o strategie"

Alex Masgras

Actualizat 01/03/2022 la 15:58 GMT+2

Antonio Conte a avut un discurs care ducea cu gândul la o despărțire de Tottenham, după înfrângerea de săptămâna trecută, de pe terenul lui Burnley. Între timp, Tottenham a obținut o victorie categorică în weekend, la Leeds, iar discursul lui Conte s-a schimbat, dezvăluind că totul a fost un plan pentru a trimite un mesaj către jucători și club.

Antonio Conte protesta con l'arbitro durante Burnley-Tottenham Hotspur - Premier League 2021/2022

Credit imagine: Getty Images

Antonio Conte spune că declarațiile sale după partida cu Burnley fac parte dintr-o strategie prin care încearcă să comunice cu jucătorii săi și nu reprezintă un semn că se lasă copleșit de emoții. În ultimele săptămâni, tehnicianul italian al lui Tottenham a făcut mai multe declarații, trecând de la un discurs de apreciere, după partida cu City, la adresa jucătorilor, la unul în care dădea de înțeles că va părăsi echipa, după înfrângerea cu Burnley.
Citește și:

Antonio Conte, despre strategiile din conferințele de presă

Înaintea partidei din FA Cup cu Middlesbrough, Antonio Conte a dezvălui la conferința de presă că mesajele din ultima vreme au făcut parte dintr-o strategie prin care încearcă să schimbe mentalitatea jucătorilor și a clubului său:
"Trebuie să înțelegeți când este o strategie sau nu și nu doar un moment emoționant. Nu e corect să explic de ce vorbesc într-un fel și după trei zile vorbesc altfel. Poate pot să vă explic vouă: de fiecare dată când avem o conferință de presă există o strategie în spate.
Am înțeles că după meciul cu Burnley a fost momentul potrivit, după patru înfrângeri în cinci partide și o victorie cu Manchester City, să trimit un mesaj clar pentru mine, club și jucători.
Trebuie să conștientizăm că suntem aici să ne bucurăm de fotbal, dar trebuie să ne îmbunătățim, să cerem de la noi 100% și să subliniem că o echipă precum Tottenham nu poate pierde patru meciuri din cinci.
Dacă cineva a înțeles cuvintele mele ca un mesaj emoționant, atunci nu. A fost un moment în care am trimis un mesaj pentru întreg mediul de la club, lucru care s-a întâmplat și în trecut, când vreau să împing situația și mediul în aceeași direcție, pentru că văd că putem face mai bine.
Nu este un moment emoționant, ci o strategie. Dar data viitoare nu voi mai vorbi. Cred că am făcut bine că am explicat strategia în timpul acestei conferințe de presă", a declarat Conte.
Tottenham joacă în această seară în Cupa Angliei, la Middlesbrough, după care va juca luni, pe teren propriu, cu Everton, în etapa cu numărul 28 din Premier League. În acest moment, echipa lui Antonio Conte se află pe locul 7, cu 42 de puncte, dar are două partide mai puțin disputate.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo