Antonio Conte spune că declarațiile sale după partida cu Burnley fac parte dintr-o strategie prin care încearcă să comunice cu jucătorii săi și nu reprezintă un semn că se lasă copleșit de emoții. În ultimele săptămâni, tehnicianul italian al lui Tottenham a făcut mai multe declarații, trecând de la un discurs de apreciere, după partida cu City, la adresa jucătorilor, la unul în care dădea de înțeles că va părăsi echipa, după înfrângerea cu Burnley.
Citește și:
Premier League
Arsenal, ofensivă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta vrea încă un jucător de la City
IERI LA 10:23

Antonio Conte, despre strategiile din conferințele de presă

Înaintea partidei din FA Cup cu Middlesbrough, Antonio Conte a dezvălui la conferința de presă că mesajele din ultima vreme au făcut parte dintr-o strategie prin care încearcă să schimbe mentalitatea jucătorilor și a clubului său:
"Trebuie să înțelegeți când este o strategie sau nu și nu doar un moment emoționant. Nu e corect să explic de ce vorbesc într-un fel și după trei zile vorbesc altfel. Poate pot să vă explic vouă: de fiecare dată când avem o conferință de presă există o strategie în spate.
Am înțeles că după meciul cu Burnley a fost momentul potrivit, după patru înfrângeri în cinci partide și o victorie cu Manchester City, să trimit un mesaj clar pentru mine, club și jucători.
Trebuie să conștientizăm că suntem aici să ne bucurăm de fotbal, dar trebuie să ne îmbunătățim, să cerem de la noi 100% și să subliniem că o echipă precum Tottenham nu poate pierde patru meciuri din cinci.
Dacă cineva a înțeles cuvintele mele ca un mesaj emoționant, atunci nu. A fost un moment în care am trimis un mesaj pentru întreg mediul de la club, lucru care s-a întâmplat și în trecut, când vreau să împing situația și mediul în aceeași direcție, pentru că văd că putem face mai bine.
Nu este un moment emoționant, ci o strategie. Dar data viitoare nu voi mai vorbi. Cred că am făcut bine că am explicat strategia în timpul acestei conferințe de presă", a declarat Conte.
Tottenham joacă în această seară în Cupa Angliei, la Middlesbrough, după care va juca luni, pe teren propriu, cu Everton, în etapa cu numărul 28 din Premier League. În acest moment, echipa lui Antonio Conte se află pe locul 7, cu 42 de puncte, dar are două partide mai puțin disputate.
Premier League
Van Dijk a ales echipa ideală în care ar vrea să joace! Un singur coleg de la Liverpool are loc
IERI LA 08:08
Premier League
Thomas Tuchel va primi buget de 200 de milioane de lire sterline pentru transferuri în această vară
25/05/2022 LA 13:34