Articol scris de Viviana Moraru
Christian Eriksen a revenit în Premier League, la 7 luni distanță după ce a fost resuscitat pe teren, în timpul meciului Danemarca-Finlanda, din cadrul Campionatului European 2020.
Danezul a semnat un contract valabil pe șase luni cu formația nou-promovată, Brentford, și a început deja antrenamentele alături de noii săi colegi. Acesta s-a recuperat miraculos după tot ce a suferit în vară și este gata să ofere o mână de ajutor noii sale echipe, care are ca scop evitarea retrogradării.
Premier League
Debut amânat pentru Richarlison la Tottenham! Federația Engleză l-a suspendat pe brazilian
IERI LA 17:08
Deși a semnat recent un contract cu Brentford, Eriksen are parte în continuare de atenția multor manageri. Antonio Conte s-a declarat interesat de serviciile internaționalului danez și a spus că ar fi dispus să-i ofere o șansă și să-l readucă la Tottenham din vară.
Citește și:

Eriksen poate reveni la Tottenham după doi ani

Christian Eriksen a părăsit-o pe Tottenham în 2020, semnând cu Inter, trupa antrenată la acel moment de Antonio Conte. Cei doi au făcut echipă bună la formația italiană, reușind să cucerească titlul de campioni în Serie A. La Tottenham, Eriksen a petrecut 7 sezoane, unde a bifat peste 300 de partide.
Conte s-a declarat fericit de revenirea lui Eriksen: "Sincer, am fost surprins de situație, am crezut că va avea nevoie de mai mult timp înainte de a reveni să joace în Anglia.
Cu siguranță, Eriksen este parte din povestea lui Tottenham. Revenirea sa aici ar fi o oportunitate bună pentru el, pentru mine, pentru club", a afirmat Conte.
Premier League
Christian Eriksen s-a decis unde vrea să joace! Cu ce echipă a bătut palma
04/07/2022 LA 11:32
Premier League
Conte își face Dream Team! Spurs, aproape să perfecteze al 2-lea cel mai scump transfer din istorie
30/06/2022 LA 08:03