Articol scris de Viviana Moraru
Christian Eriksen a revenit în Premier League, la 7 luni distanță după ce a fost resuscitat pe teren, în timpul meciului Danemarca-Finlanda, din cadrul Campionatului European 2020.
Danezul a semnat un contract valabil pe șase luni cu formația nou-promovată, Brentford, și a început deja antrenamentele alături de noii săi colegi. Acesta s-a recuperat miraculos după tot ce a suferit în vară și este gata să ofere o mână de ajutor noii sale echipe, care are ca scop evitarea retrogradării.
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
IERI LA 13:32
Deși a semnat recent un contract cu Brentford, Eriksen are parte în continuare de atenția multor manageri. Antonio Conte s-a declarat interesat de serviciile internaționalului danez și a spus că ar fi dispus să-i ofere o șansă și să-l readucă la Tottenham din vară.
Citește și:

Eriksen poate reveni la Tottenham după doi ani

Christian Eriksen a părăsit-o pe Tottenham în 2020, semnând cu Inter, trupa antrenată la acel moment de Antonio Conte. Cei doi au făcut echipă bună la formația italiană, reușind să cucerească titlul de campioni în Serie A. La Tottenham, Eriksen a petrecut 7 sezoane, unde a bifat peste 300 de partide.
Conte s-a declarat fericit de revenirea lui Eriksen: "Sincer, am fost surprins de situație, am crezut că va avea nevoie de mai mult timp înainte de a reveni să joace în Anglia.
Cu siguranță, Eriksen este parte din povestea lui Tottenham. Revenirea sa aici ar fi o oportunitate bună pentru el, pentru mine, pentru club", a afirmat Conte.
Premier League
Christian Eriksen ar vrea să joace din nou în Champions League! Ce a spus despre viitorul său
IERI LA 09:22
Ligue 1
Nici Zidane, nici Conte! L'Equipe anunță surpriza pregătită de PSG pentru înlocuirea lui Pochettino
13/05/2022 LA 14:12