Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Antonio Conte este dispus să îl readucă la Tottenham pe Christian Eriksen! "Ar fi o oportunitate bună pentru el"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 09/02/2022 la 18:19 GMT+2

Antonio Conte a declarat că nu neagă o posibilă revenire a lui Eriksen la Tottenham, după ce danezul a semnat un contract cu Brentford, până la sfârșitul sezonului.

Tottenham-Norwich City, Premier League 2019-2020: Christian Eriksen (Tottenham) (Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Viviana Moraru
Christian Eriksen a revenit în Premier League, la 7 luni distanță după ce a fost resuscitat pe teren, în timpul meciului Danemarca-Finlanda, din cadrul Campionatului European 2020.
Danezul a semnat un contract valabil pe șase luni cu formația nou-promovată, Brentford, și a început deja antrenamentele alături de noii săi colegi. Acesta s-a recuperat miraculos după tot ce a suferit în vară și este gata să ofere o mână de ajutor noii sale echipe, care are ca scop evitarea retrogradării.
Deși a semnat recent un contract cu Brentford, Eriksen are parte în continuare de atenția multor manageri. Antonio Conte s-a declarat interesat de serviciile internaționalului danez și a spus că ar fi dispus să-i ofere o șansă și să-l readucă la Tottenham din vară.
Citește și:

Eriksen poate reveni la Tottenham după doi ani

Christian Eriksen a părăsit-o pe Tottenham în 2020, semnând cu Inter, trupa antrenată la acel moment de Antonio Conte. Cei doi au făcut echipă bună la formația italiană, reușind să cucerească titlul de campioni în Serie A. La Tottenham, Eriksen a petrecut 7 sezoane, unde a bifat peste 300 de partide.
Conte s-a declarat fericit de revenirea lui Eriksen: "Sincer, am fost surprins de situație, am crezut că va avea nevoie de mai mult timp înainte de a reveni să joace în Anglia.
Cu siguranță, Eriksen este parte din povestea lui Tottenham. Revenirea sa aici ar fi o oportunitate bună pentru el, pentru mine, pentru club", a afirmat Conte.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo