Antonio Conte a avut un început greu la Tottenham. După o victorie chinuită cu Vitesse Arnhem în Conference League a urmat un egal cu Wolverhampton în campionat. Londonezii au suferit enorm și cu Leeds, dar au reușit să revină de la 0-1 și să câștige, însă joi seara au suferit una dintre cele mai surprinzătoare eșecuri din istorie, fiind învinși de slovenii de le NS Mura, în Conference League.
Conte a fost foarte dezamăgit după meciul de la Maribor și a dezvăluit că abia acum și-a dat seama cât de acute sunt probleme lui Spurs. Italianul a precizat că e foarte mult de muncă pentru a îmbunătăți echipa și a menționat că e nevoie de timp pentru asta, pentru că nu e un magician să schimbe lucrurile peste noapte.
Citește și:
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33

Antonio Conte a impus reguli clare la Tottenham, privind alimentația jucătorilor

Pentru a o readuce pe Tottenham în prim plan, Conte nu lucrează intens numai în plan tactic, ci e atent la toate detaliile din viața fotbaliștilor săi, impunând reguli foarte stricte. Într-un interviu acordat de Emerson Royal presei engleze, acesta a dezvăluit că noul antrenor este foarte strict, inclusiv la alimentația jucătorilor, interzicându-le acestora să consume anumite tipuri de alimente.
"Conte a sosit cu o mentalitate cu adevărat competitivă. Nu este o critică la adresa managerului anterior, dar ne învață pe toți să dăm totul.Din prima zi a fost foarte clar cu noi. În opinia lui, Tottenham Hotspur poate câștiga trofee și poate învinge pe oricine.Nu există nimic care să ne poată împiedica să facem asta și aceasta este o mentalitate pe care trebuie să o asimilăm.
Este atent inclusiv la alimentația noastră. De exemplu ne-a interzis ketchup-ul. Sunt obișnuit să nu mănânc astfel de mâncare, așa că nu este o problemă prea mare pentru mine. De asemenea, a dispărut și untul. Nu am mai văzut așa ceva până acum și la început a fost o surpriză și un pic dificil, dar este atât de important pentru performanțele noastre. Aceste detalii pot face toată diferența.", a declarat Emerson Royal pentru Sky Sports.
Următorul meci al lui Tottenham va fi duminică, în deplasare cu Burnley, în runda a 13-a din Premier League.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/23/3259001.jpg
Premier League
Eriksen s-ar putea întoarce în Anglia! Englezii scriu că mai multe cluburi din Premier League îl vor
16/01/2022 LA 06:42
The Emirates FA Cup
Arsenal, eliminare surpriză din FA Cup! Cum arată duelurile din 16-imile competiției
09/01/2022 LA 16:08