Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Antonio Conte, mână de fier la Tottenham! Un jucător a dezvăluit ce alimente a interzis italianul

Nicu Savin

Publicat 26/11/2021 la 12:17 GMT+2

Antonio Conte vrea să transforme Tottenham într-o mare forță în Premier League și în Europa, iar pentru asta antrenorul italian este atent la cele mai mici detalii. Emerson Royal a dezvăluit într-un interviu pentru Sky Sports că noul manager le-a interzis jucătorilor să consume o serie de alimente.

Antonio Conte durante Tottenham-Vitesse - Conference League 2021-22

Credit imagine: Getty Images

Antonio Conte a avut un început greu la Tottenham. După o victorie chinuită cu Vitesse Arnhem în Conference League a urmat un egal cu Wolverhampton în campionat. Londonezii au suferit enorm și cu Leeds, dar au reușit să revină de la 0-1 și să câștige, însă joi seara au suferit una dintre cele mai surprinzătoare eșecuri din istorie, fiind învinși de slovenii de le NS Mura, în Conference League.
Conte a fost foarte dezamăgit după meciul de la Maribor și a dezvăluit că abia acum și-a dat seama cât de acute sunt probleme lui Spurs. Italianul a precizat că e foarte mult de muncă pentru a îmbunătăți echipa și a menționat că e nevoie de timp pentru asta, pentru că nu e un magician să schimbe lucrurile peste noapte.
Citește și:

Antonio Conte a impus reguli clare la Tottenham, privind alimentația jucătorilor

Pentru a o readuce pe Tottenham în prim plan, Conte nu lucrează intens numai în plan tactic, ci e atent la toate detaliile din viața fotbaliștilor săi, impunând reguli foarte stricte. Într-un interviu acordat de Emerson Royal presei engleze, acesta a dezvăluit că noul antrenor este foarte strict, inclusiv la alimentația jucătorilor, interzicându-le acestora să consume anumite tipuri de alimente.
"Conte a sosit cu o mentalitate cu adevărat competitivă. Nu este o critică la adresa managerului anterior, dar ne învață pe toți să dăm totul.Din prima zi a fost foarte clar cu noi. În opinia lui, Tottenham Hotspur poate câștiga trofee și poate învinge pe oricine.Nu există nimic care să ne poată împiedica să facem asta și aceasta este o mentalitate pe care trebuie să o asimilăm.
Este atent inclusiv la alimentația noastră. De exemplu ne-a interzis ketchup-ul. Sunt obișnuit să nu mănânc astfel de mâncare, așa că nu este o problemă prea mare pentru mine. De asemenea, a dispărut și untul. Nu am mai văzut așa ceva până acum și la început a fost o surpriză și un pic dificil, dar este atât de important pentru performanțele noastre. Aceste detalii pot face toată diferența.", a declarat Emerson Royal pentru Sky Sports.
Următorul meci al lui Tottenham va fi duminică, în deplasare cu Burnley, în runda a 13-a din Premier League.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport - Premier League, 27-28 noiembrie 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo