Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Antonio Rudiger a refuzat prelungirea contractului cu Chelsea! Doi granzi ai Europei l-au ofertat deja pe german

Alex Masgras

Publicat 05/02/2022 la 10:46 GMT+2

Contractul lui Antonio Rudiger cu Chelsea se încheie la finalul acestui sezon, iar fundașul central a refuzat ultima propunere de prelungire a contractului, potrivit presei din Anglia. Aflat în ultimele luni de contract cu Chelsea, Rudiger a primit deja oferte de la Real Madrid și PSG, care speră să obțină semnătura germanului în vară.

Antonio Rüdiger erzielt das Siegtor für Chelsea

Credit imagine: SID

Viitorul lui Antonio Rudiger la Chelsea este incert. Potrivit Daily Mail, fundașul central al londonezilor a refuzat ultima ofertă de prelungire a contractului. La finalul acestui sezon, actuala înțelegere dintre Rudiger și Chelsea se încheie, germanul câștigând 100,000 de lire sterline pe săptămână în acest moment.
Inițial, Rudiger a refuzat o ofertă de 140,000 de lire pe săptămână pentru un nou contract, iar potrivit sursei mai sus menționate, fundașul central a refuzat la ultima rundă de negocieri o nouă ofertă, care se apropia de 200,000 de lire sterline pe săptămână.
Cu toate acestea, ambele părți sunt deschise pentru noi negocieri, conducerea lui Chelsea fiind optimistă în ceea ce privește continuarea lui Rudiger pe Stamford Bridge. Chelsea încearcă să facă tot posibilul ca germanul să rămână la echipă, deoarece pentru Thomas Tuchel, antrenorul echipei, este unul dintre cei mai importanți jucători pe care îi are la dispoziție.
Citește și:

Real Madrid și PSG l-au ofertat pe Rudiger

Intrat în ultimele luni de contract la Chelsea, Rudiger poate negocia cu alte echipe. Până în acest moment, Real Madrid și PSG sunt două dintre echipele care l-au ofertat pe fundașul german, sperând să obțină semnătura acestuia în vară.
Potrivit presei din Anglia, Rudiger este convins că poate ajunge la un salariu de 400,000 de lire sterline pe săptămână, cu bonusuri și primă de instalare incluse, dacă pleacă de pe Stamford Bridge din postura de jucător liber de contract. Acesst lucru îi neliniștește pe cei de la Chelsea, care îl consideră pe Rudiger un jucător important, iar pierderea sa ar fi o adevărată lovitură, în condițiile în care sunt șanse mari ca Andreas Christensen și Cesar Azpilicueta să părăsească și ei echipa în această vară.
Real buhlt um ihn: Antonio Rüdiger
Fără să facă o ofertă, Manchester United este un alt club care urmărește cu interes negocierile dintre Rudiger și Chelsea. Ralf Rangnick, antrenorul interimar al lui United, este un admirator al fundașului de 28 de ani și l-ar fi recomandat deja conducerii "diavolilor".
Rudiger a ajuns la Chelsea în 2017 de la AS Roma. La momentul respectiv, echipa de pe Stamford Bridge a plătit 35 de milioane de euro pentru transferul fundașului german.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo