Manchester United și-a intensificat interesul pentru fundașul echipei Chelsea, Antonio Rudiger, care își va încheia contractul în această vară. Jucătorul în vârstă de 28 de ani este aproape de o despărțire de gruparea de pe Stamford Bridge, după ce a respins și ultima ofertă.
Real Madrid și Paris Saint-Germain sunt alte grupări care și-au manifestat interesul pentru serviciile jucătorului în ultima perioadă, dar Manchester United a intrat la rândul ei în cursă pentru fotbalistul german, potrivit The Mirror, mai ales că va putea fi tramsferat fără a fi plătită o sumă de transfer.
Premier League
Thomas Tuchel va primi buget de 200 de milioane de lire sterline pentru transferuri în această vară
ACUM 15 ORE

Antonio Rudiger, văzut ca o soluție ideală pentru apărarea lui Man United

Manchester United are nevoie de întăriri în apărare, chiar dacă azi deține doi dintre cei mai scumpi fundași din lume, pe Harry Maguire și Raphael Varane. Primul a fost însă criticat puternic în ultima perioadă, pentru evoluțiile lui modeste. Clubul a primit deja 34 de goluri în acest sezon. Din Top 10, doar West Ham și Southampton au primit același număr de goluri sau mai multe decât gruparea de pe Old Trafford.
Daily Mail a dezvăluit că Antonio Rudiger are un salariu de aproximativ 100.000 de lire pe săptămână pe Stamford Bridge. Chelsea i-a oferit un salariu de 140.000 de lire pe săptămână pentru a-și prelungi contractul (în jur de 7,7 milioane de lire sterline pe an), refuzată însă de jucător.
Potrivit mass-mediei din Anglia, Rudiger și reprezentanții lui cred că pot obține un salariu până la 400.000 de lire sterline pe săptămână, având în vedere că va putea semna din postura unui jucător liber.
Chelsea probabil că nu și-a spus ultimul cuvânt în privința lui Antonio Rudiger. Dar Ralf Rangnick, un mare admirator al compatriotului său, încearcă să-l aducă la Manchester United.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
IERI LA 21:31
Premier League
Preluarea clubului Chelsea. Oferta lui Todd Boehly va fi aprobată de Guvern în următoarele ore
IERI LA 13:34